• "50 yaşındaki" ahlaksız, şerefsiz, haysiyetsiz ve aciz bir yobazın, kızı yaşındaki insana sarf ettiği utanç verici söz. işin en acı tarafı da böylesine çirkinlik dolu ifadeye bile destek veren, "onlar da şort giymesinler canım" diyerek çanak tutan milyonlarca kanı bozukla aynı havayı soluyor olmamız. bu ülkede akıl sağlığını korumak çok zor, resmen açık hava tımarhanesinde yaşıyoruz.
  • bu tür sapıklıkları olanlar içeriden çıkarılmamalıdır..
    yarın öbürgün bir başkasının canını yakacağı kesindir..
  • "ah ben orada olacaktım" dedirten olay. o trene 1 saat geç binip de o adamla karşılaşsaymışım 14 yıldır içimde biriken imam hatipli sakallı cüppeli sarıklı nefretimi bir anda oracıkta boşaltabilecekmişim. bunun gibilerini sabun yapsan da yıkanan eller yine temizlenmez, o kadar pislik bir güruh. geberip giderler inşallah.
  • "adamın başına gelenleri de sen biliyorsundur herhalde" cevap vermesi gereken kadın.
  • ulan bir tane "ah ben orada olacaktım." diyen biri niye orada olmuyor ya çıldıraciyim. izmir'deki heykeli kıranı da güya bulacaklardı. ramazanda oruç tutmuyor diye yumruk atan adamı falan hep bulacaklardı, noldu? hiç de bir şey.
  • abi anlamiyorum ya. hadi bu sifatsizlar bu laflari kullaniyor, orda tek bir allahin kulu yok mu karsi duracak?

    hep mi yanliz yakaliyorlar lan bizleri?

    herkes mi suspus oluyor ya da hak veriyor bu laflari edenlere?

    ileri demokrasi, cok superiz aynen devam.
  • münferit olarak başlayan bu müdahaleler zamanla gruplar tarafından yapılmaya başlar diye endişeleniyorum. o yüzden asla susulmaması, korkulmaması ve direk müdahil olunması gereken durumdur kanaatimce. yoksa bu kendini bilmez güruhun önü alınamaz. çarşaf kafi gelmezde bukraya sokmaya çalışır bu adiler.
hesabın var mı? giriş yap