• skystar2 gibi digital uydu kartları sayesinde alınan yayınları izlemek için kullanılan programlardan birisi.
    official sitesi http://www.cait.com.pl/dvb.php?sect=eng#skyview
  • iphone için üretilmiş en inanılmaz ve muhteşem uygulamalardan biri. aynı zamanda teknolojinin geldiği nokta açısından insanı ürkütmüyor da değil. para ödemek istemeyenler için free versiyonu da var ama free versiyonunu gördükten sonra paralısını da indirmemek zaten çok zor.

    http://itunes.apple.com/…-universe/id404990064?mt=8
    http://itunes.apple.com/…-universe/id413936865?mt=8
  • yıldızlı bir günde sevgilinizle yıldızlara bakarken çaktırmadan açıp, canım bak bu büyük ayı, bu yengeç, bu da balık gibi artistik yapabileceğiniz iphone uygulaması.
  • faydalanmaya basladim. saglam bi uygulamaya benziyor. onceden notebook bilgisayarla kafadan stellarium giderdim. simdi mobilden skyview kasiyorum; bayagi rahatmis boyle. goruntunun uzerine bastigi mitolojik zimbirti figurlerini de kaldirdim iyice guzel oldu. temiz is.

    duzeltme: bi iki sifati degistirdim. ama "kotulendi ya of." filan diye degil ha yanlis olmasin.
  • vouva. sevimli bi uygulamaymis ya bu. zengin gerceklik* destegi hos, arayuzu minimal, kullanimi rahat. sana puanim 9 kanka!
  • android versiyonu şuradan indirilen uygulama: https://play.google.com/…=com.t11.skyviewfree&hl=tr

    kamp gecelerinin eğlencesi. müziği de ayrı güzeldir.
  • oldukca basarili bir uygulama. son iki haftadir takintili olarak kullaniyorum.

    ılk kullandigimda cok garip geldi, urkutucu mu desem tanimlayamadim. evrende oldugunuzu gercek anlamda hissettiriyor size. hep refleks olarak sanki diger galaksiler gokyuzu yonunde hissedilir ya ama uygulumaya bakiyorsunuz jupiter nerde, merkur nerde hangi yonde goruyorsunuz. yeri geliyor yerdeler yeri geliyor karsi yonunuzdeler. konumunuza gore degisiyor. aksam bakiyorsunuz baska yonde sabah bakiyorsunuz baska yonde acayip keyifli. tariyorsunuz etrafinizi uydulari buluyorsunuz. hareket ettiklerini goruyorsunuz. burc takim yildizlarini goruyorsunuz. harika. suan freesini kullaniyorum ucretlisinde ne farklar var bakmadim henuz.

    teknoloji nereye gidiyor bilmem. ama su bir gercek ki okullarda gezegenlerle ilgili dersler islendiginde kesinlikle hocalar bu uygulamayi kullanmali. ogretmenlere duyurulur.

    yalniz cok sarj yiyor haberiniz olsun.
  • inanılmaz bir uygulama.
    açıyorum bi gece vakti bunu. battaniyenin altından gökyüzünü izliyorum.
    saatlerce izliyorum. yıldızları, gezegenleri buluyorum.
    bir de altında info bölümü var. nedir ne değildir öğreniyorsunuz falan.
    uzun uzun, ağzım beş karış açık izliyorum. sözlük nickim de burada gördüğüm yıldızlardan birinin ismi hatta.
    ha bir de yere tutunca güneşi buluyormuşuz. yeni öğrendim. bunca zamandır saatlerce izlerim gökyüzünü bir kere bile güneşi bulmak aklıma gelmedi. hep geceleri açıyorum ya ondan.
  • en iyi uygulama ne diye sorsalar, tereddütsüz adını söylerim. 2 gecedir behramkale de şehir ışıklarından arınmış gökyüzünü bu uygulamayla izliyorum. muhteşem.
  • gelmis gecmis en karizmatik uygulamalar listemde ilk 3 e girecek olan uygulamadir. evimin ustunde jupiter varmis ta haberim yokmus.
hesabın var mı? giriş yap