• hahhahahahaa diyerek karşılaştığım olaydır

    "berat ağbi, doçentlik sınavından yine kaldım ağbi"
    "bizim senden başka kimimiz var berat ağbi"

    aynı zamanda tezlerinin de çalıntı olduğu ortaya çıkmıştır. oğlum selman, tv'de atatürk'e dil uzattığın zaman sinirimden uyuyamamıştım, işte adalet böyle tecelli eder.
  • dış güçler her yerde aq. herkes almış bu alamamış. neden? çünkü jüriyi ayarlayamamış?!
    bir mason ayarlamış, bir ırkçı ayarlamış, paraleli ayarlamış ama gel gör akp’li ayarlayamamış. ama pes etmemiş torpil için, reisin dediği gibi durmak yok yola devam demiş ve ben bu jüriyi ayarlarım demiş amk. ben öyle anladım yazışmalardan asdfg...

    --- spoiler ---
    ak parti iktidarından önce paraleli, masonu, ırkçısı doçentliğini jürileri ayarlayıp aldı.
    --- spoiler ---
  • adam bi de tv'ye cikip tartisma programlarinda hukuktan bahsediyor.
  • buralar karışacak vaziyet alın
  • adam mekke doğumlu, valla çarpılırsınız bak.selman ve dua ile ...
  • sizi de malum hanimefendinin yanina alalim.
  • her şeyi anladım da bu yazışmalar mailler nasıl deşifre oluyor?

    edit: cevaplar için teşekkürler. kaynak wikileaks imiş. bu durumda bu yazışmalar da eski oluyor olsa gerek çünkü doçentlik sistemi değişeli ve doçentliğin yök tarafından değil üniversitelerin kendileri tarafından verilmesi 1 yılı geçecek neredeyse (yani yanlış değilsem).

    o zaman yorum-1: doçentlik sisteminin değişmesinde bu gibi "üniversite hocalarının" devlet büyüklerine yalvarmasında büyük rolleri olmalı.

    bir ekleme daha: selman öğüt tv'de en irrite olduğum tiplerin başında. ama hak yememek adına söylemek gerek ki; yüksek lisans tezlerinde yök'ün bizlere tanıdığı %20 hak var. bakın burası tartışılır %20 çok büyük bir oran. mesela benim tezimde intihal %3 idi ama kural %20 diyorsa insanların %20'ye kadar çalma hakkı var.

    çokça ve haklıca gelen mesajlar üzerine edit: tezde alıntı yapıp kaynak göstermek intihaldir şeklinde anlaşılan ifadem var. işin özü öyle olmasa da yani alıntı yaptığınız cümleyi kaynak gösterirseniz bunun ismi intihal yani çalmak olmasa da turnitinde intihale % olarak yansır bu. asıl demek istediğim çalma hakkı budur. yoksa tabi ki mesajlar ile uyaran arkadaşlar haklılar, kaynak gösterirsek intihal olmaz, ama tekraren söylemek istiyorum turnitinde intihal %si olarak çıkar.
  • yök teki teziyle alakalı sıkıntılı günler kendisini beklerken biraz yüksek beklentiyi girmiş birinin açıklamaları.
  • düşündürücü bir olay.

    kimlerin kimlerin akademisyen(!) olduklarını da görüyoruz işte, yazık...
hesabın var mı? giriş yap