• otomobil surucusunun sinyal vermesiyle serit degistirmesi arasinda gecen zamanin 0.1 saniye oldugu tartisma.

    ayrica basligi acan arkadasin ehliyeti varsa derhal el konulmasini talep ediyorum.

    edit: mesaj ile cemkirenler olmus. bakin, tek tek sayiyorum videoda gorduklerimi. ortada dallama bir motorcu var. asiri suratli, insanlara ailesinin yaninda el kol yapabilecek kadar tiynetsiz ve altindaki plastik ve gereksiz hizli alet olunca sikinin 5-6cm daha buyudugunu varsayiyor. ben sahsen cruiser kullanicisiyim ve zaten bu pist motorlarini sehir icinde kullananlara dogal bir nefret besliyorum.

    ama buna ragmen arac surucusunun makas attigini, sinyal ve serit degistirme arasindaki surenin asiri kisa oldugunu, serit degistirip neredeyse motoru devirmisken bile olayin farkina varmadan hizlandigini ve en onemlisi sagladigini gorebilecek kadar da zeka sahibiyim.

    bakin sagliyor diyorum. sagliyor ulan adam. hangi trafik kuralina bakarsaniz bakin sagdan akan yollarda saglama diye bir mefhumun olmadigini, bazi ulkelerde ceza kapsaminda oldugunu goreceksiniz. nedeni de basit. solda direksiyon kullanan adamin sagdan akan trafigi dikiz ve yan aynalarinda gorme olasiliginin dusuklugunden dolayi. saglama sadece saga parkedecekken yapilir, onda da sinyal en az 15 saniye onceden verilip efendi gibi, makas atmadan serit degistirilir ve parkedilir.

    otomobil surucusunu de 'motorcu ailesinin yaninda adama vurduuugguuu' diye ak gostermeye calisanlara da 'ulan adam ailesi arabadayken 3 tane tehlikeli hareketi 3 saniye icinde yapti, ona niye laf etmiyorsunuz' diyerek cevap yetistiriyorum.
  • motosiklet sürücü tamamen geri zekalı. en sağ şeritten tam gaz gidip de niye önüme kırdın diye mal mal hareketler sergiliyor.
    ben de aktif motosiklet kullanıcısiyim ve çok şükür çevremde böyle mal apaçiler yok.

    arkadsslarina güvenip de arabanın önünu kesip kavga etmek falan. katıksız mal.
  • ek olarak sağdan sollama yasaktır. araç sürücüsü hatalı
  • bunun adı şerit değiştirmek değil makas atmak. başlığı açan arkadaşa ehliyet veren de ne bileyim yani. motosikletlinin sonuna kadar haklı olduğu olaydır.
  • ilgili kaynaktaki haberi yapanın da motosiklet sürücüsü olduğunu gösteren haberdir.

    motosiklet sürücüsü 8/8, %100 ve bilumum ne kadar oranlama var ise hepsinde suçludur.

    araç sürücüsü sinyalini vermiş, taksiyi sollayıp tekrar şeridine girmiş. hızından dolayıdır ki biraz kontrolü kaybedip bariyere fazla yaklaşmış.
    asıl mevzu, emniyet şeridi bile olmayan sağ tarafta, araç ile bariyer arasında, yolun seyrinden daha hızlı şekilde sürüş yapan o. çocuğu motosiklet sürücüsü kişidir.

    bana denk gelmiş olsaydı, bir motosiklet sürücüsü olarak bile anasını s***rdim onun.

    bu olayda kaza gerçekleşmiş olsaydı, zaten motosiklet kusurlu olacaktı.

    trafikte her yeri kendilerine ait sanan motosiklet sürücülerinden birini daha izledik.
  • davar bir motorsiklet sahibini gördüğümüz tartışma. hem sağdan sollama dediğimiz şeyi yapıyor, hem aşırı hızlı gidiyor, hem de çıkıp kabadayılık taslıyor. yetmiyor, kask takıp koruyucu mont giyince yolların kralı sanıyorlar kendilerini. ondan sonra ağlak ağlak hareketler bilmem ne.
  • eğer gömleği arkadan yırtılmışsa motosikletli suçsuzdur. suç otomobil sürücüsünündür. şayet gömleği önden yırtılmışsa suçlu motosikletlidir. iffetini koruyamamıştır.

    hz yusuf’un böyle bir taciz olayı vardı galiba. nedense aklıma o geldi.
  • yüzde 1 milyon motorcunun hatalı olduğu hadise.

    amk çocuğuna bak, kaptırmış en sağdan yardırıyor, sonra şerit değiştiren araç beni niye görmedi.

    gebermediğine şükretmeyip bir de efelenmiş. keşke otomobil sürücüsü sinyal falan yakmayan ayının teki çıksaydı da, o kaskını götüne soksaydı.

    burada motorcuyu haklı gören gazlı yarimlerin de ehliyetinin içine sıçayım siktimin apaçileri.

    edit: lan bir de arabada çoluk çocuk varmış, orospu çocuğu piç.. allahından bul.
  • motorsiklet %1000000 haksızdır.

    arabaları sağından geçemezsin. en temek trafik kuralıdır bu. en sağ şeritte sol şeritten hızlı gidemezsin. şu adam bana rastlasa motorunu kaskıyla beraber kendisine monte ederdim.
  • araç sınyal verıp sağ şeride geçmiş . motorda sağ şeritin dışından başka bir aracı sağlıyarak ( dıkkat sollamak demiyorum) hızlı bır sekılde yol alıyor . ne şerit kullanıyor , nede kurallara uyuyor . sonrada arabada bebeği ailesi olan adama saldırıyor . bu motorcuların kamera takıp bız motorluyuz haklıyız , şöyleyiz böyleyiz diye ahkam kesmesinede iyice tilt olmaya başladım . ustunne ustluk çoluklu çocuklu ailelere saldırmalar başladı . bılmıyorsanız kullanmayın lan işiniz gucunuz artıslık
hesabın var mı? giriş yap