• izlendiğinde tüyleri diken diken eden mucize.

    mucize nehir bebek annesinin geldiğini farkediyor ve mezarı başındaki rüzgar gülünü hareket ettiriyor.

    rabbim evladını kaybeden anne ve babalara sabırlar versin, cennetinde buluştursun inşallah.

    video 1
    video 2

    edit: modlardan ricam, başlık “mezarına annesinin geldiğini farkeden bebek” olarak değişmesi

    edit 2: şurada şu kadına olumsuz yorum yapanların damarında safi orman çocuğu kanı akıyor. bu kadar rasyonel olmaya gerek yok, başlık açtığımıza pişman etmeyin. bir arkadaş “başlık açıp anneyi taşlatmaya gerek yok” demiş. katılıyorum, böyle orman çocukları olabileceği aklıma gelmemişti.
  • anne mi ölü, bebek mi ölü fark edilmeyen başlık.

    mantıklı bir insan ölülerin bir şeyi fark edemeyeceğini düşünerek anneyi ölü zanneder. yaşayan bebek bir mezara ikinci kez gelince daha önce geldiğini fark edebilir ve bu normaldir. ama başlıkta sözü geçen olay tam tersi.

    değişirse diye: başlığın ilk hali “annesinin mezarına geldiğini farkeden bebek”.
  • estaizübillah ibretlik olaymış. the walking bebek from hell.
  • ölmüş bebeğinin üzerinden prim kasmaya çalışan tiktoker'ın zırvasıdır. ağır konuşmak istemiyorum ortada ölen bir bebek var, konuşsam oldukça can yakabilirim... hesaba yüklenen bir videoda kompresörü çalıştırmayı unutmuşlar...

    çocuğun ceset torbası içerisindeki fotoğrafını bile paylaşmış... allah akıl fikir versin. umuyorum (maalesef) üzüntüden yaşadığı psikolojik çöküntü kaynaklıdır bu ve destek ile çözülür. aksi durumda prim kasmak için bunu yapıyorsa diğer çocuğunu da almak lazım elinden...

    edit: ceset torbalı fotoğraflar silinmiş. (kaydetmedim, bu nedenle sormayınız.)
  • git acını içinde yaşa be kadın.
    tik tok da bunu paylaşınca pek bi samimiyetin kalmıyor.
    yurdum insanının yapmacıklığının göstergesi olan paylaşım.
  • hatırlatmakta fayda var. birisi ölürse o artık cesettir. yani insan değildir artık. fonksiyonelliğini yitirmiş bir organizma. hatta organizma da değil. kalanlar için ise o hâlâ ölmeden önce ne ise odur (teselli için). ama ölen kişi için kalanların bir anlamı yoktur. kalanlar ölen kişiyi hep iyi hatırlamak ister. hatta onun şu anda çok güzel bir yerde olduğuna inanırlar(teselli için) ama gerçekte öyle biri artık yoktur varsa bile cansızdır. yani dünya ile bağlantısı sadece çürüme sürecidir. tamam mı buraya kadar anladıysak tanıma geçelim.

    tanım: gelenlerin kim olduğunu zerre bilmesi mümkün olmayan bebektir. valla.
  • sma nedeniyle çocuğunu kaybetmiş bir anne, şahsen pek yorum yapmak istemem.
  • insanların duyguları ile oynayan instagram ve tiktok hesabı açarak, paypal linki ekleyerek para kazanma yöntemi. gelen paralar ile rüzgar gülünü uzaktan döndürmek zor olmasa gerek. aşağılarda başka bir videoda döndürmeyi unutmuşlar zaten.
  • bebeği büyüseymiş x-men'deki storm olacakmış.
hesabın var mı? giriş yap