• van çatak'da teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerimiz.
    allah ailesine sabır versin.

    edit: (bkz: şehit jandarma yüzbaşı mahmut top) olarak açtığım başlığın sonrasında 'mahmut top' olarak değiştirilmesine anlam verememiş olsam da...
  • isminizi burada görmek insana o kadar ilginç duygular hissettiriyor ki. daha geçen hafta oturduk sizinle, "odama gel kahveye, hep ben mi geleceğim?" dediniz. inanılır gibi değil şu an bu.

    her operasyona en önden koşan, gözünü kırpmadan bölücü hainlerin kökünü kurutan biriydiniz komutanım. böyle 2 satırla anlatılacak gibi değil kahramanlıklarınız.

    birlikte sabahlara kadar hainlerle mücadele etmemiz, kahramanca çatışmalara girip o şerefsizleri cansız olarak getirmeniz, bunun ardından yaşadığınız ve yaşattığınız haklı gurur hayatım boyunca hep aklımda kalacak.

    biz size minnettarız, hakkınızı helal edin bize. gözünüz arkada kalmasın, gebertildi o hain. keşke elimizden fazlası da gelebilseydi. pırlanta gibi 2 evladınız bize emanet, rahat uyuyun.
  • allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun komutanım.
  • hepimizin başı sağolsun.
    allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
    sevdiklerine sabırlar diliyorum.

    "allah yolunda öldürülenleri sakın ölüler sanma! bilakis onlar diridirler. rablerinin katında rızıklanmaktadırlar."
    (al-i imran suresi, 3/169)
  • allah gani gani rahmet eylesin.
  • allah rahmet eylesin ,ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef yakınlarına sabırlar diliyorum
  • bu vatan için canını vermiş güzel insan. hep saygıyla hatırlanacak. allah rahmet eylesin.
  • 1995 yılının 20 temmuzu, kuzenimin şehit olduğu yerde şehit olmuş yüzbaşım. 25 yılda hiç mi bir şey değişemedi?
  • ruhun şad olsun. büyük komutan.
  • her haber bülteninde salya sümük ağlayan ailemizi göremiyoruz, yaptığımız iş çok zor, insanlar nefes alsın diye biz nefes alamıyoruz diyen ve medya sayesinde her haberde kendilerini yer bulduran sağlık çalışanları gibi tv de haber konusu dahi zorla edilecektir. yıllardır bu vatan evlatları binlerce küsur rakımda bu vatanı korumak pahasına ölüme koştular. kimisi evliydi kimisi nişanlı kimisi çocuğunun doğumunu dahi göremeden korkusuzca girdikleri çatışmalarda şehit düştü. hangi medya şehitlerimizi medyaya taşıdı ya da hayatlarından birkaç kesit sundu. ama 50gün çocuğunu görememiş bir sağlık çalışanını dakikalarca haber bültenlerine taşıdılar. sözlükte böyle işte nerde bomboş başlık bar orada binlerce entry var ama şehit haberine toplasan 30 40 entry giriliyor. ne desek boş umarım bu millet ileride uykusundan uyandığında köle olarak uyanmaz.
hesabın var mı? giriş yap