• memlekette olan biten her şey zaytung haberi tadında olduğundan inanması kolay olmuştur.

    debe editi: gezi şehitleri ölümsüzdür!

    debe'ye girmesini daha çok arzuladığım entrilerim de vardı ancak ilk kez bir entrim debe oluyor çok mutlu oldum durduk yere. teşekkür ediyorum.

    ayrıca tog'a veya halk evlerine benzettiğim şu kampanyaya: (bkz: karanliga kufretmek yerine bir mum yakiyoruz) destek olmak istiyorum.
  • zaytung tadında yaşadığımız bir ülke olduğu için hiç bir durum bizi şaşırtmıyor. yok artık bu kadar da olamaz dediğimiz ne varsa hepsi oldu. o yüzden gerçek mi zaytung mu bilemiyoruz artık haberleri. şahsen ben olsam ben de gerçek haber zannederdim çünkü bu insanların yaptıkları hiç bir şeye şaşırmıyor "dur bir dk lan o kadarını da yapmamışlardır" diyemiyoruz.
  • bu adam zaten bir kerede oy kullanamamıştı. nasıl danışmanları varsa artık
  • bir halttan anlamayan, hala nasıl o koltukta oturabildiği anlaşılamayan, beceriksiz kılıçdaroğlunun icraati.

    not: akp'li falan değilim. ancak kılıçdaroğlu yüzünden chp'yi bırakan kesimdenim.
  • evet gaftır.
    yine de bir çocuklarıma helal lokma yedirmedim değildir.
  • o fotoğrafı kılıçdaroğlu'na konuşma malzemesi yapan dangalak danışmanının bok yemesidir. adam işi gücü yok bunlar doğru mu diye mi araştıracak? onun yerine danışmanlarının kapasitesini gözden geçirse daha faydalı olur.
  • burada söz konusu olan kılıçdaroğlu'nun saflığı değil, onu tayyip'in harami olduğuna inanacak noktaya getiren haramiliklerdir.

    ilk gördüğümde ben de inanmıştım, niye? çünkü olabilirliği yüksek.
  • bu adamlara kimler danışmanlık yapiyor anlasilir gibi degil...sonucta o konusmayai birileri hazirliyor, olmadi malzeme veriyor degil mi (sonucta genel baskanlar oturup nette gezinmiyorlardir), arkadas bu kadar mi mal, dangalak ve malzemesizsinide boyle tufaya geliyorsunuz. ayrica, bu hadisenin malzeme konusu yapilmasi kadar komik birsey olamaz, memleketin 1001 tane problemi var adamin kursuden dile getirdigi hadiseye bak.
  • bir genel başkan için üzücüdür. hele ki grup konuşmasında yapmaması gereken bir hata yapmıştır. hata bizzat kendisinde, danışmanları ve metin yazarlarındadır.

    bu arada kılıçdaroğlu daha önce ankara rizeliler gününde dinlediği "tulum" için kendisine ait sosyal medya hesabında "gayda" kelimesinin kullanılmasının ardından sosyal medya danışmanlarını görevden almıştı. bakalım bu sefer ihale kime kalacak?
hesabın var mı? giriş yap