• 2. bölümü olan istikamet avrupaadlı bölümü yayınlanan, 140journos kanalının yer yer güldürürken çokça düşündüren video serisi.
  • yada prompter (bkz: erdoğanın prompterinin bozulmasi)
  • 3.bölümü 1 saat önce yayınlanan 140journos yapımı. bu seri acayip bir seri. gözünüzden yaş akar bir o kadar acıklı. içim şişti. zerre bu memlekette iş yapmak içimden gelmiyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=8wv3tubgxai
  • 140journosun video serisi. cok guzel bir mini dizi/belgesel olmus 5. bolumu merakla bekliyorum.
  • 6. bölümü bugün yayınlanmış 140journos yapımı.
  • yeni türkiye bölümü yayınlanmış. yeni türkiye'de insanlar birbirine gönülden bağlı, kimse din dil ırk ayrımı yapmıyor. cami mi dedi biri oradan evet cami yapacağız. bilim ülkede almış başını gidiyor, özellikle tübitak yarışmalarında, elhamdülillah öyle sadece parası olan değil herkes girebilecek öyle opera mıdır nedir o tarz binalara.

    cami yapacağız demiş miydim?
  • sanırım bunun en öz tanımı "32. gün'ün millennial versiyonu" olabilir. supercut düzenleme, elektronik müzik. 3-5 dakikada dünya kadar içerik veriyor, bitince insan "vay amk" demek istiyor.

    türk youtube tarihinin en iyi işlerinden biri olduğunu düşünüyorum desem çok da abartmamış olurum. izleyin abi, arada açın izleyin.
  • (bkz: #83247222)
  • kaderin üstünde bir kader: yeni türkiye - bölüm 6
    memlekete dair 1 gram umudum kalmıştı artık yok teşekkür ederim, kabullendim. şaka yapıyorum tabii kabulleneli uzun zaman oldu. kabullenmek ne kadar zor olsa da, gözümü kapasam kulağım duyuyor, kulağımı kapasam gözüm görüyor. değişmeyeceğiz, degiştiremeyeceğiz, zaten hep böyle değil miydi, sadece şimdi kendilerini çekinmeden gösterme fırsatları var, ve bunu kaybetmeyeceklerdir, istedikleri gibi at koşturmaya devam edeceklerdir, çünkü insanlar kör, sağır, dilsiz ve beyinsiz, çünkü yeni nesil de onlar gibi olacak, zira onların istedikleri gibi yetiştiriliyorlar. küçük kızı duydunuz değil mi? “cumhurbaşkanı olup idam getireceğim” diyor. ben bu ‘küçük kızdan’ ürküyorum, çünkü ileride fırsatı olunca yapacakları belli, büyüklerinin izinden gidecek, onun gibi olmayana hayatı zehir edecek. ben kendimi, ileride doğacak çocuklarımı bu ruh hastalarının eline bırakmak istemiyorum, geleceğimizin bunların elinde olmasını istemiyorum, hayatlarımıza bunların yön vermesini istemiyorum. pollyanacılığı bırakalı çok oldu, hiçbir şey değişmeyecek, daha da kötüye gidecek. memleketimi bunların eline bırakmak istemezdim, değişime inanmak isterdim, hayal kurmak isterdim, ama dediğim gibi pollyanacılığı bıraktım. imkanı olan kaçsın, olmayan da imkan yaratsın. zira güvende değiliz.
hesabın var mı? giriş yap