• bu animasyondaki konu ilerdeki dc universe filmlerinde sinemaya aktarılsın ne marvel kalır ne başka bir şey.

    mutlaka izlenmesi gereken bir animasyon.
  • şu ana kadar çekilmiş en kanlı dc comics animasyonu. genelde dc comics kahramanlarının birbirine girmesi superman'in yoldan çıkması üzerine kurulu iken filmin bu tema üstüne kurulu olmaması güzel bir yenilik olmuş.

    --- spoiler ---

    şahsen çizgi romanlarda karanlık anlatımı severim, dc comics karakterlerinden de en kıl kaptığım superman'dir, lakin 2 gün önce injustice gods among us oyununun ara sahnelerinin derlenmesiyle oluşturulmuş 2 saatlik animasyonumsu videodan sonra bunu izleyince, superman'in o hali bana bile koydu. son saniyeye kadar superman gelecek deus ex machina modunda ortalığı temizleyecek diye beklerken garibim gelip friend diye aquaman'in kolunu koparmakla yetindi. sırf bu anti-klişe tutumu yüzünden bile filmi beğendiğimi söyleyebilirim.
    --- spoiler ---
  • izlemesi çok keyifli, son derece başarılı bir dc animasyonu. kullanılan kan ve şiddet dozajı ise gayet yerinde. öyle rahatsız edici, aşırı bir durum yok.

    --- spoiler ---

    flash zaman akışını bozduktan sonra oluşan evrende ki joker sahnesi gerçekten çok iyiydi.

    --- spoiler ---
  • çizgi sinema deyip hafife almamak lazım çok başarılı yapım.
  • dc comics'in what if çalışmalarına bir örnektir. çok da güzel bir örnektir. daha detaylı araştırma için superman* ve batman*çizgi romanlarına da göz atılabilir. ikisi de sondan ek gelmeli güzel türkçemize çevrilmiştir.
  • animasyon ve hikaye konusunda dc'nin, en yakın rakibi marvel'ın eline her türlü verdiğini çok güzel kanıtlayan bir yapım. hiç ama hiç sevmediğim cyborg karakterini bile bana sevdirmiş, oldum olası sevmediğim superman'e büyük bir keyifle, acımasızca gülmemi sağlamıştır.
  • 2011 yılında geoff johns'un yazdığı flashpoint isimli hikayeden uyarlanan film, herkesin bildiği üzere the new 52 öncesi son dc comics hikayesi. dolayısıyla yeni açılışın nasıl olacağını merak ettiğimiz gibi kapanış da önemli bir merak unusuru idi.

    çizgi roman kültüründe crossover'lar ve bu crossover'larda bütün bir evreni etkileyen olaylar (event) her zaman biz çizgi roman geeklerinin sevdiği bir olay olmuştur.

    justice league the flashpoint paradox'da hem merak ve gizemini sürekli ayakta tutması hem şiddeti cesurca ele alması hem de her biri kendi içinde ayrı bir derin karakter barındıran justice league üyelerini özellikle batman ve flash üzerinden gayet etkileyici bir şekilde aktarabilmesi ile başarılı bir animasyon.

    filmde, bruce'un babası thomas wayne öyle bir şekilde işlenmiş ki bir kez daha batman'in neden en sevdiğim çizgi roman kahramanı olduğunu bir kez daha anlamış oldum.
  • aşmış dc animasyonu. henüz daha iyisine rastlamadım. gods and monsters rezilliğinden sonra bünyeme ilaç gibi geldi.
  • 30 temmuz 2013'de çıkacak olan dc comics animasyonu. zaman yolcuğundan sonra zamanda yaşanan bir kırılma sonucu barry allen'ın* kendini bir anda justice league'in hiç kurulmamış, superman'in ortalıkta olmadığı, wonder woman'ın ırkı amazonlar ile aquaman'in ırkı atlantisliler arasında büyük bir savaşın yaşandığı, batman'in ise çok farklı olduğu alternatif bir gerçeklikte bulmasını konu alacaktır. gelmiş geçmiş en büyük ve en heyecanlı dc hikayesinin animasyona uyarlanmasıdır.
  • evrene ilgim sadece batman düzeyinde, daha önce bir tek killing joke animasyonunu izledim, bunu da "alternatif evrende bruce ölüyor, babası batman, annesi de joker oluyor" yorumunu görünce vay anasını deyip izlemeye başladım. kafamdaki animasyondan tamamen uzak, hiç tanımadığım karakterler üzerinden ilerlemesine rağmen, ben bu animasyondan çok ciddi keyif aldım. hiç huyum olmadığı halde superman'in sahnelerinde neredeyse ağlayacaktım hatta. ben bile bu denli sevdiysem, evreni bilen kimseler için nasıl büyük bir hazdır düşünemiyorum. izleyin.
hesabın var mı? giriş yap