*

  • yeni albümünün çıkmasına az kala başına gelmeyen kalmamıştır. youtube kanalı, facebook sayfası falan kapatılmış, albümü sızdırılmıştır. bence conspiracy. her şeye rağmen, music bank denen müzik listeli, canlı performanslı programda, çıkış yaptığı gün birinci olmuş. çocuğum kazanmışcasına gurur duydum lan. özet geçmek gerekirse:

    ilk çıkış parçası abondoned
    birinci olduğu performans
    birincilik mutluluğu

    benzer bir program olan inkigayo'da listeye alınmamış diyorlar. jype, sment kadar hayvan değilsin inşallah diyorum. burdan jay'e mesajım "call a nation gay. be the winner of its charts. success!"
  • korede kendi kurduğu şirketi aomg ile devam ederken beyonce ve jay z nin şirketi olan roc nation ile sözleşme imzalamıştır. tebrikler jay park. kendisinin bazı şarkıları aşağıdadır.

    metronome
    solo
    mommae
  • sahne adı jay park' dır. gerçek adı ise park jaebum' dur. 1987 doğumludur. 2008 yılında jyp entertaintmentaltında 2pmadlı grubun lideri olarak çıkış yapmıştır. 2009 yılında my space hesabında çıkış yapmak için koreye geldiği zamanlarda yayınladığı bir gönderi(koreye karşı nefret içerikli) açığa çıktığından 2pm'den resmen atılmıştır. sonra koreden doğduğu yer olan seattle'a dönüp araba tamirciliği yapmaya başlamıştır. tabii ki müziği bırakmamıştır. 2011 yılında solo çıkış şarkısı olan abandoned'ı yayınlar. böylelikle kore müzik piyasasına yeniden giriş yapmış olur. 2013'te ceo'su olduğu aomg'i kurar. böylelikle kore rap sektörü için en büyük adımlardan birini atmış olur. şu an aomg altındaki sanatçıların çoğu (gray,simon dominic,hoody) kore halkı tarafından tanınmış başarılı sanatçılardır. 2015'te ise h1ghr musıc'i kurmuştur. h1ghr music'i daha çok rap odaklı bir şirket olarak kurmuştur. aomg ise daha farklı tarzda sanatçılara, dj'lere hatta bir ufc dövüşçüsü barındıran bir şirket olmuştur. geçen yıl roc nation ile sözleşme imzalamıştır.
  • kendisi hayatımda gördüğüm en güzel twerk yapan erkek kişisidir.

    buyrunuz kanıtı
  • burası neden değerlenmemiş anlamadım.

    kimi şarkıları yatak odası sesli, siyahi erkek vokal şarkıları bkz: ı got this

    ki bu şarkıyı 1.70 bembeyaz bir kore'li söylüyor

    kimi şarkıları da allah allah nidalarıyla uçuran, çoşturan şarkılar bkz:the purge

    bbilgic yazarın bahsettiği twerk olayına girmiyorum, bi twerk'ümüz var onu da kaptırmayalım.

    ayrıca dişleri gülüşüne inanılmaz bir güzellik katıyor.

    allah bana bağışlasın.
  • boyunda dövme sevmem ama en son yaptırdığı kuzey yıldızı şeklindeki, kulağının arkasındaki dövmeyle birleşen dövmesi efso olan rapper. bütün kolu ve omzu kaplayan dövme de sevmem ama gene nasıl yapıyorsa kendine yakıştırıyor kerata *. kliplerinde ya çoğunlukla karı kız peşindedir ya da gangaster olma yolunda ilerliyordur.

    ayrıca şöyle yaratıcı hayranlarına, bir o kadar harika cevaplar verir .*
  • mommae şarkısının live videolarından asla sıkılmayacağım güney koreli beyefendidir kendisi.

    o nasıl bir dans o nasıl bir vücut tanrım neler yaratıyor. kpop fanı değilim ama bu adamın havası çok başka muhtemel sebebi de adamın tüm hayatını amerika'da yaşamış ve oranın kültürüyle yetişmiş bir immigrant olması.

    ayrıca gerek mizacı gerek sanatçı kişiliği güney kore'nin idol kavramıyla ve ahlaki gelenekleriyle pek örtüşmüyor ki adamda güzel olan şey de bu zaten.
  • amerikalı aslında sanırsam. ünlü olacam diyip köyünden kaçan kızlar gibi sen kalk amerika'dan kore'ye gel. dil bilmez, kimseyi tanımaz. aslında keşfedilmiş ve eğitim için davet edilmiş. ne eğitimi? türkücü nasıl olunur? eğitimi. he valla. adam 2 yıl boyunca deli bir disiplinle ailesinden uzakta çalıştığından bahsediyor. ondan sonra albümler vs.. böyle disipline sahip olsam piiuuv.. bunları nereden biliyorum? hiç sormayın. hayran kitlesine maruz kaldım. ama bu detay dikkatimi çekmişti. ismi cismi duyulmadan geceli gündüzlü dehşet bir programla yapacağı işin ne tür gerekliliği varsa hepsini yapmak? hem de dilini zor konuştuğun yabancısı olduğun bir ülkede.
hesabın var mı? giriş yap