• itiraf: çocuk doğduğunda kokmasın veya kıllı olmasın diye yapılan işlemlerin doğru olduğuna inananlardanım. üç kızkardeşiz. annem biz doğduğumuzda yüzümüze un sürmüş ki tüylü olmayalım. kaşlarımızı kalemle çizmiş ki düzgün ve gür görünsün. kokmayalım diye de kollarımızın altını tuzlamış. yani benim canım annem güzel olmamız için elinden geleni yapmış. ne yalan söyleyeyim, yaptıkları da boşa gitmemiş. üçümüz de birbirimizden güzeliz. ne kıllıyız ne de kötü kokuyoruz. üstelik yay gibi de kaşlarımız var.

    meali: kizkardeslerim de ben de cok guzeliz ama hafiften evde kaldik galiba.ucunuze ucumuz bayram etsin cukumuz tadinda olan beylerden mesaj bekliyorum acilen.
  • itiraf: 1) hastaneye her gidişimde deliler gibi süslenip doktorları kesiyorum. 2)bir erkek ne kadar çirkin olursa olsun üzerinde doktor önlüğü varsa ona aşık olabiliyorum. 3) sırf doktor olduğu için benden 12 yaş büyük olan göbekli göz doktorumla yemeğe çıktım. üzerinde önlük yokken çok çirkin olduğunu farkedip bir daha ona muayeneye bile gitmedim. 4) evliliğe dair hayallerim hep doktorlar üzerine olmasına rağmen henüz bir tıp fakültesi öğrencisiyle bile çıkamadım. 5) teknik üniversitede okuyorum. yakında tıp fakültesi yok. 6) o kadar yüksek puan almama rağmen neden "tıbbi biyoloji" ya da "fizik tedavi" gibi potansiyel doktor sevgili oranı yüksek bölümlerde okumadığıma hala şaşıyorum. 7) galiba bu bende takıntı halini aldı. umutsuz vakayım.

    teşhis: doktorfili
  • itirafçı: onu da biz öldürdük, bunu da biz öldürdük, şunu da biz öldürdük, bütün emirler reis lakaplı birinden geliyordu, bu reis lakaplı adamı arasıra polis şefleriyle milletvekilleriyle beraber görüyorduk. sık sık buluşur gizli gizli konuşurlar seyahte çıkarlardı.

    meali: patlarsam yanarsın.
  • itirafci: uzumcicegi; cinsiyet: kadın; yaş: 25; ülke: abd

    itiraf: meksika'daki maya tapinaklarinda, en buyuk piramitin bir odasinda, "ne mutlu turkum diyene!" yaziyor. nerden mi biliyorum? cunku onu bir erkek arkadasimla buyuk risk alarak biz yazdik. tarihi esere zarar vermekten hapse bile atilabilirdik. ama ulkem icin degerdi dogrusu.

    meali: "aptallığın sınırları" konulu bilimsel bir çalışma esnasında labaratuvardan kaçtık biz, türk vücuduna büründük. insan değiliz ama, vallahi.
  • hardalmayonez; cinsiyet: kadın; yaş: 24; il: gaziantep
    bugün alışveriş için markete gittim. ufak tefek bi şeyler alacaktım. sıra hardala geldi. elimi uzatıp bir kavanoz seçtim. üzerindeki güvenlik bandında şöyle yazıyodu: "ilk açan siz olun." o anda, "bu ne kadar güzel bir uygulama. böylece kapağının açılıp açılmadığı belli oluyor" diye düşündüm. ey sevgilisini bakire olmadığı için terkeden erkekler, artık hepinizi çooook daha iyi anlıyorum.

    meali: şu yaşa geldim bi erkek daha elimi tutmadı örümcek bağladım burda. birisi de gelsin benim hardal kavanozumu açsın artık!!!
  • darphin; cinsiyet: kadın; yaş: 24; il: izmir
    annem bana hamileyken gözlerim türkan şoray’ın gözlerine benzesin diye sürekli sultan’ın fotoğraflarına bakarmış. peki işe yaramış mı? delisin. tabii ki de! bu arada o dönemde babaanneme bakmamak için de çoook gayret sarfetmiş. teşekkür ederim canım anneciğim.

    meali: bakışlarımla yakarım, mesajlarınızı bekliyorum.
  • öncelikle (bkz: var boyle bisii);

    itiraf: malum bölgeme epilasyon yaptirmayi düsünüyorum ama erkeklerin neden hoslandigini hiç bilmiyorum. yani sekilli mi yoksa tamamen kilsiz mi? hepsini aldirdiktan sonra ya ileride sekilli begenen bir sevgilim olursa diye korkuyorum. bir de dogal sari saçlarim var ancak o killar daha koyu renk. sariya boyatsam mi yoksa boyatmasam mi? bir türlü karar veremiyorum. çok zor durumdayim. erkekler ne olur yardim edin. siz nasil tercih edersiniz?

    meali: allah akil dagitirken "malum bölgeme" röfle yaptirmakla mesgul idim, kaçirmisim.
  • itirafci: dizkapağı; cinsiyet: kadın; yaş: 20; il: ankara

    itiraf: erkek arkadaşım benimle sürekli konuşabilmek için telsim'in cep partner tarifesine geçmemizi istiyor. bende ise aycell'in devlet memurlarına (polislere, öğretmenlere vb.) özel verdiği iki tane hat var. bunlar arasında yapılan her türlü görüşme ve mesajlaşma ücretsiz. fakat sevgilime bende bu hatlardan olduğunu söylemedim. ileride ondan ayrılıp başka bi erkek arkadaşım olursa diye saklıyorum çünkü bu hattı sadece evleneceğim kişiye vermek istiyorum. biraz bencilce davranıyorum ama bu hatlar çok değerli. şu hayat pahalılığında kaptırmamak gerek.

    meali: ben salagim
hesabın var mı? giriş yap