• sözü uzatmadan gerekli belgeleri buraya bırakıyorum.

    edit: chp seçmeni neden böyle atgözlüğüyle bakıyor hayata? neredeyse herkes ak parti döneminden kalan iski yöneticisinin yaptığını söylemiş ama ben burada parti belirtmedim ki. hee eğer particilik yapacaksak chp döneminde olduğunu hepimiz biliyoruz. daha neyin tatavasını yapıyorsunuz? 1400 küsüre kiralanabilen araç 3300 küsüre kiralanmış hala ak parti diyorsunuz. ya matematik bilmiyorsunuz ya da çok sevdiğiniz laz müteahhite toz konduramıyorsunuz.
  • ortamlarda israfa karşıyız dersin, kim bilecek?

    edit: "bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp" google için anahtar kelimeler; "19 temmuz", "imamoğlu", "iski"

    --- spoiler ---

    "iett ve iski'ye ilişkin tasarruflarımız olacak"
    imamoğlu, bir basın mensubunun, "istifalar beklenirken şirketlerin ihaleye çıkmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine, bunu doğru bulmadıklarını söyledi.

    kurum içinde vatandaşları mağdur etmeyecek ödemelerin dışında acil ödemelerin durdurulması konusunda tebliğ yaptıklarını dile getiren imamoğlu, şunları kaydetti:

    "aynı şeyi ihalelerle ilgili de yaptık. tebliğ ettik 'mutlaka sorulsun.' dedik. tabii ki ertelenemeyen bazı işler vardır, onlara da onay veriyoruz. ama bu noktada şirketleri aynı genelge ile yönetme şansınız olmuyor. gelir gelmez inceleriz, bakarız, usulsüzlüğü tespit ederiz, gerekiyorsa iptalini yaparız, gerekiyorsa davamızı açarız. işin etik tarafı sadece sıkıntıysa diğer işlemler doğruysa da bunu kamuoyunun takdirine bakarız."

    --- spoiler ---

    ahanda link

    edit: küfür edeceğinize linke tıklayın sayın küfürbaz suserler, yoksa siz imamoğlu'nun açıklamasına inanmıyor musunuz?
  • özellikle akp dönemi, chp dönemi yazan belge çok inandırıcı geldi bana. kaşe var imza var tabi olum ya.
  • yanılmıyorsam iski yönetimi 2 ağustosta istifa etmişti belgeye bakınca 2 ağustosta imzalandığı görülüyor gider ayak gol atma çabası olmasın?
  • yusuf türkhan sakarya büyükşehir belediyesi zabıta daire başkanı çıktı rıza baba

    dipçe: düzeltme
  • öyledir mutlaka. özellikle ikinci fotoğraf çok ikna edici. kağıt baya baya yazıcıdan çıkmış gibi duruyor, mutlaka gerçek olmalı.
  • bu grup temizlik denen firma daha öncelerde de kaçak saray'ın oto kiralama ihalelerini bir şekilde tek başına girerek kazanmış. yani ekrem imamoğlu ya da çevresindeki insanlar kalkıp akp'ye yakın olduğu bilinen bir yerden fazla ücretle araç kiralamaz diye düşünüyorum. kolpa haber olabilir.

    kaçak saray oto kiralama haberi
  • ekap a giriyoruz,
    ihale arama bölümünde linkte belirtilen 2019/351750 nolu ihyaleyi arıyoruz.
    karşımıza iski çıkıyor. ihale onay tarihi 22.07.2019 olduğunu görüyoruz.
    sonra iski eski müdürü ne zaman istifa etmiş diye bakıyoruz, ak parti artığı müdürün 02.09.2019 da yani bir hafta önce görevi bıraktığını görüyoruz https://www.sozcu.com.tr/…if-mermutlu-oldu-5326379/ .
    ak trollere küfür ediyoruz (ana bacı karıştırmadan),
    ibb ye bağlı şirketlerde ki akp artıklarının neden bu kadar geç istifa ettiğini tekrar anlıyoruz.
    gider ayak son vurgunlarını nasıl yaptıklarını bize gösterdiği için ak trollere teşekkür ediyoruz.
hesabın var mı? giriş yap