• bir sezonda en çok gol yiyen "türk takımı" olma rekorudur. neyse ki şampiyonlar ligi tarihindeki en farklı mağlubiyet rekoru falan değildir.
  • insanı hüzünlendirendir.
  • buna rağmen sıfır çekmemiştir.
  • sevincliyim mutluyum... az bile azzzz
  • gurur duyulası.

    hep bunlar yabancı sınırından*.

    o değil de bu gslilerin ya ama ama en çok biz şlye katıldık, siz kaç kez katıldınız ki diyerek teselli olması daha komik değil mi yahu.

    o zaman fenerden 6 yemeniz için de ama en çok biz fenerle oynuyoruz ki, siz kaç maç yaptınız fenerle de konuşuyorsuuz burda diyebilirsiniz. oldu mu? olmadı. olmuyor yani bu teselli. başka bir şey bulun. "uefa kupamız var" daha iyidi mesela.
  • insanı duygulandırandır, şu anda nevizade gecelerini dinleyip, ağlıyorum sözlük, ühüüüüüü.
  • beşiktaşın 8 yediği zaman bile ulaşamadığı bir istatistiktir.
  • futbol takımı bu sezon şampiyonlar ligini eksi 15 averajla kapattı. 1 puanı son dakkada qral'ın attıığı gol ile anderlehe karşı buldular (isminin nasıl yazıldığına bakmaya üşendim)

    taraftarının dalga geçtiği fenerhbahçe sıfır çektiği sezonda bile eksi 9'da kalmıştı.

    ve bir arkadaş daha uyardı, o sene gruptaki diğer takımlar fransa'nın iplendiği zamanlardan lyon, o senenin finalisti bayer leverkusen ve son olarak yarı final oynayan barcelona. açıkçası bunların arasına 2014 gs'sini koysan cibili cibili şak şak şak.

    yazar arkadaşların uyarısı ile ekliyorum; lyon da o sene lig şampiyonu olmuş. şans olacak gerçekten...
  • neşenizi bulacaksanız eyvallah, eğlenin gençler! ancak galatasaray'a bok atacaksanız kulüplerinizin avrupa defterini karıştırın derim.

    (bkz: galatasarayın kupa 1'de yarı final oynaması)
    (bkz: galatasarayın cl'de 2 kez çeyrek finale çıkması)
    (bkz: galatasarayın uefayı alması)
    (bkz: galatasarayın süper kupayı alması)

    edit: sağolsun bazı arkadaşlar cl'deki son sekize kalma meselesi hakkında bir hatırlatma yaptılar. ilk sene olması lazım, zaten 8 takım katılmış. benim aklımda 16 takım diye kalmış meğer. yine de sekiz takımla başlanan turnuvada çeyrek finale çıktı denir mi, tartışılır. haa, o kadar ülke takımının yerine gs oraya katılabildiyse evet de denebilir. karar sizin.

    ikinci ve son edit: sekiz takımlı grup maçları öncesi atlanmış 2 tur var: cork city ve man utd. dolayısıyla dibine kadar hak edilmiş, bedelli askerlik yaşına gelmiş bir çeyrek finalimiz oldu. evet, cl'de 3 çeyrek final. diğer kupaları saymayalım şimdi, çeyrek final gören var görmeyen var. :)
hesabın var mı? giriş yap