• "ey işadamları, ineklere aşık olun rüyanızda inek görün " sözleriyle tarıma hayvancılığa verdiği önemi etkili bir şekilde dile getirmiş olup sermaye sahiplerinin de bu alana yatırım yapmalarına sebep olmuş insan...

    yillar sonra gelen edit: yaslilik vakti sakallanip budaklanmistir. hem cenneti garantileme hem de sermayeyi koruma calismalarina agirlik vermis sanirim. kendisine en lukus ulasim vasitasi ile hayirli cennetler diliyoruz.
  • misir kökenli seyid bir asiretin üyesi (lideri degil sanirsam) adam. ayrica istanbul modern'in kurucularindan ve baskan yardimcisi, ilginc bir sahsiyet. deli para yapan ama kurumsallasamamis bir grubun patronu imajini veriyor fakat islerini yaptigi ülkelerde (türkiye, cezayir, rusya, misir, romanya, bulgaristan) ilac dagitimini ya adam gibi olabilen devlet yapar yada bu adam gibi cok humanist asiretler, ellerinde cicek, bellerinde sakiz tasiyan cesitli olusumlar..
  • gençliğinde, başını doğu perinçek'in çektiği proleter devrimci aydınlık çizgisinin aktif elemanı olduğundan mıdır nedir, şimdinin gençlerince pek beğenilen işadamı. dönemi anlatan anı, yazı ve kitaplarda, yakın geçmişte bir kısım hissesini yabancılara satarak paranın belini kırmasını sağlayan şirketini, harekete gelir temin etmek maksadıyla perinçek'in kurdurup, başına da onu getirdiği anlatılmaktadır. sonradan, şirketin tamamını satın alıp bugünkü durumuna getirmiş.
  • hedef alliance holdingin sahibi. holdingin ilaç dağıtım kanalları hedef ecza deposu markası altında toplandı ve türkiye’nin en büyük ilaç dağıtımı şirketlerinden biri oldu. ilk planda 60’tan fazla açılması planlanan ancak bugünlerde 30 şube olarak hedefini açıklayan medical park hastaneler zincirinin sahibi. aynı zamanda tayip erdoğan’ın en güvendiği kişilerden biri. tayyip erdoğan’ın ricası üzerine star gazetesi ve kanal 24’ün ortağı.
  • kendisi sancak ailesinin ferdi olmayan bir bayanla evli olsa da aşirette akraba evliliği kuralının bozulmasını kesinlikle istemeyen işadamıdır.
  • başbakanın hayranlarından. "tabii şu anda en önemli idolüm de o. ideallerime uygun davranıyor. kendimi çok yakın görüyorum onu." diyerek hayranlığını ifade etmiştir.
    bakınız
    http://haber.gazetevatan.com/…02111_1&newsid=202111
  • hakkinda belki gercek, belki rakipleri tarafindan kiskanclik yüzünden uydurulmus iddialar olan. insaat sektöründeki calismalarinda pek bir zamandir gizli ortak olarak emine erdogan görünmekteymis diyorlar. söyleyenin yalancisiyiz.
  • gsslilere verilen hizmette sgk (ki yeni yasaya göre hastaneler ya tam sözlesme yapacak yada hic yapmazlar, arasi bir durum hukuka aykiri) ile "yarim" (yani hem sgk hastaneye ödeme yapiyor, hem de hasta cebinden hastaneye provizyon veriyor) sözlesme yapabilmis medical park'in renkli kisilikli ortagi. acaba bu imtiyaz nereden?
  • aydınlık gazetesinin bugün yayımladığı ergenekon şemasında ismi yer alan işadamı.
hesabın var mı? giriş yap