7 entry daha
  • 80'lerde doğanlar için nostaljik bir öğe olmuşsa da aslında bunun yanında dönemine ışık tutan bir kaynak konumuna geldi aradan geçen 28.5 sene içerisinde.

    o dönemlerde hayatımıza giren renkli televizyonlar ve özel kanallarla birlikte başlayan televizyon bağımlılığı ve hatta günümüzde nefret ettiğimiz reklamları bile o zamanlarda yeni bir şey olması sebebiyle ilgiyle takip etmemiz böyle kaynaklar sayesinde yıllar sonra bile hatırlanacak. ben hala her dinlediğimde o dönemi hatırlayarak insanlığın kısa süre içerisinde yaşadığı değişimi, dönüşümü görerek şaşırıyorum. bugün internet ve internet bağımlılığı ve akıllı telefonlarla alakalı ne kadar eleştiri varsa, o eleştirileri yapanların karşısına her seferinde bu şarkıyı koymak istiyorum.

    insanlar televizyon kültürüyle alakalı nasıl evrimleşerek şu ana ulaştırlarsa bu geçiş dönemini de aynı şekilde internet ve akıllı telefon üzerinden de aşacaklar.

    garip bir şekilde grup vitamin'in de bu şarkısı aynen antik mısır döneminden kalma bir tablet nasıl o zamanlardaki günlük yaşama ışık tutuyorsa, rap vitamin şarkısı da yıllar sonra dinlendiğinde aynı etkiyi bırakacak. kabul edin veya etmeyin.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap