7 entry daha
  • 2012 yılında disney'e satışı gerçekleşirken, bizzat kurucusu george lucas tarafından anlaşmaya kathleen kennedy dahil edilmişti. bu maddeye göre kathleen kennedy, lucasfilm'in başkanı olarak kalacaktı ancak olay tam öyle değilmiş, kennedy son üçleme tamamlanana kadar başkanlık görevini yürütecek ve sonrasında da görevi genç nesillere teslim edecekmiş.

    son üçlemenin tamamlanmasına 14 gün kaldı. kathleen kennedy ince ince toplanmaya başlamıştır... kendisi, star wars'u şahsi ideolojilerine boyamış, istikametini döndürmüş, rezil rüsva etmiştir. evet. kendisiyle ilgili çaylaklıktan kalma bir entrym şurada (bkz: #84161682)

    peki yerine kim geçecek? kim bu zorlu görevi yerine getirecek, yerle yeksan olmuş star wars'u toparlayacak, bir araya getirecek, ihtişamına kavuşturacak? bu konuda birtakım söylentiler var. adaylardan biri, akla ilk gelmesi gerekenlerden biri aynı zamanda, dave filoni. star wars the clone wars'un yaratıcı aklı, külliyatın içini şanına yakışır şekilde dolduran güzel insan. yakışır. the mandalorian ile star wars evrenine hiperuzaydan çıkar gibi giren jon favreau'nun da bu mevkiye aday olduğu, o mevki olmazsa da lucas film'de sözü geçen bir makama geleceği söyleniyor. bu da yakışır. aynı zamanda marvel studios'un başkanı kevin feige'nin de star wars hakkında söyleyecek birkaç sözü, yapacak birkaç işi olduğu konuşuluyor. e o da yakışır.

    make star wars great again!
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap