6 entry daha
  • ve mutlu son...

    yayınlanmış albümdür.

    edit:

    ilk yorumlar...

    twitter'daki kitle genel olarak daha çok beğenmiş. ya da algoritma #jesusisking hashtag'inde bu yorumlar daha çok beğeni aldığından öne çıkarıyor.

    reddit'te /kanye başlığında anlık 50.000 kullanıcı var. bu sabah 7 sularında, albümün yayınlanması gereken saatte bu 60.000 kullanıcıya ulaşılmıştı. muhtemelen abd'de saatlerin ilerlemesi ile bir rekor gelecek. reddit'te albümü yerin dibine sokan yorumlar da çok gördüm, kanye'nin en iyi albüm diyen de. iyi bulanlar ağırlıkta sanki ama bu kitle muhteşem demiyor. iyi diyor sadece. bir kısım ise bu kadar süre bekletilmelerine kızgın ve her türlü kötü diyor.

    albümü kötü bulanlar genelde sözlere takılmış. albümde sözler hakikaten ilginç. üzerine çok konuşturur ileride. eleştiriyi buraya yönelten kitle sözleri basit bulmuş ve albümün bu şekilde bir yere varmayacağını, kanye'yi de bir yere götüremeyeceğini söylüyor. bunun dışında beat'lerin azlığı çok eleştirilmiş. ve çok göze çarpan bir yorum da albümün kısalığı.

    albüm hakikaten kısa. 27 dakika sürüyor sadece. ama benim kulaklarımın yıllar sonra dahi hatırlayacağı bir dinleti oldu. 2 kez dinledim ve sıkılmamak için bu gecelik dinlemeyi bırakıyorum.

    şimdilik favori eserim selah. tam bir klasik. çok beğendim.

    edit2: twitter'da son durum. şimdilik yorumlar olumlu manada çok daha fazlalaşmış durumda. albümün kısalığı dışında her şey mükemll.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap