8 entry daha
  • 2004 yılı mahsulu sang gon yoo tarafından yönetilmiş olan güney kore yapımı korku filmi.

    lee hyeon-min (hyeon jun shin) polis için çalışmaktadır. görevi kimliği tespit edilemeyen cesetlerin kafataslarını yeniden şekillendirerek olası bir yüz elde etmek, böylece bulunan cesetin kimliğinin bulunmasına yardımcı olmaktır. hyeon-min karısını kaybetmiş, tek çocuğu olan küçük kızı da enterasan bir hastalığa yakalanmış, kalp nakli ameliyatı geçirmiştir. görevinden istifa etmek niyetindedir. polis teşkilatı hyeon-min'e yardımcı olsun diye yanına bir yardımcı gönderir, jeong seon-yeong (yun ah song). yeni buldukları bir kafatası üzerinde beraber çalışmaya başlarlar. olaylar gelişir.

    senaryo açıkları ve devamlılık hatalarından geçilmeyen filmde özellikle tempo çok aksıyor. çok hızlı bir girişin ardından film o kadar yavaşlıyor ki, uyumamak elde değil. hadi o kısımları atlattınız diyelim, filmin bize sürpriz diye hazırladığı olayı anlamamak için gerçekten şimdiye kadar hiç film izlememiş olmak lazım.
    filmin yapmaya çalıştığı şu anda popüler olan uzakdoğu korku sinemasının gözde figürlerini alıp (jian gui, ringu) herhangi bir zeka parıltısı göstermeden bulamaç mantığında biraraya getirip vizyona sokarak biran önce kazanabildiği kadar para kazanmasını sağlamak. uzak durmak lazım.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap