6 entry daha
  • mynetin astroloji sayfasında ise şöyle geçer:

    yükselen akrep burcunun kişiye verdiği fiziksel özellikler orta veya uzunca boy, iri kemikli güçlü vücut yapısıdır. gözleri ve bakışları çok etkilidir. ten rengi buğdaydır. saçlar dalgalı veya kıvırcık ve gürdür. karakteristik bir yüz yapısı vardır.

    akrep burcu yükselen kişi iddialı kişilik yapısı ve cazibesiyle dikkati çeker. ateşli ve hırslıdır. aklına koyduğu bir şeyi mutlaka yapar ve asla pes etmez. uğraştığı her konuyla ilgili başarılı olur.

    akrep burcu yükselen kişi zevke ve sefaya çok düşkün olur. lüksten hoşlanır. bazen bu konuda sınırsızca hareket edebilir. bu da onun başarılı olabileceği alanlara yönlenmesini engelleyebilir. kıskanç bir yapısı vardır. özellikle birini sevdiği zaman kısıtlayıcı derecede kıskanç olur.

    akrep burcu yükselen kişinin sezgileri çok kuvvetlidir. analiz yeteneği fazlasıyla gelişmiştir. güvenilirdir, fakat karşısındakine güvenmesi biraz zaman alır. duygularını gizlemesini iyi bilir. öfkelendiği zaman zarar verici olabilir. kincidir. kendisine yapılan kötülüğü kolay kolay affedemez.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap