70 entry daha
  • dün gece tunalı biziz'de ön grubumuz olarak sahne alan ankara'lı rock grubu.

    beraber bir de fear of the dark söylemek nasip oldu, diyebilirim ki solistleri asena'nın (bkz: asena ozcetin) sesi hakikaten bambaşka. (ama sanki tek başına, enstrümansız wish you were here'da daha iyi gibiydi fear of the dark'a nazaran. kafama mikrofon yeme riskini göze alarak dedim bunu bakalım...hayırlısı..)

    şunu da farkettim ki biz alışmamışız bayan vokale, mikrofonun başında zaten iki erkeğiz (ben ve devam dercesine) bir de asena gelince fütursuzca dans figürleri yapıp ansızın "bırakıp daa gittin gidelii dudaklarım bomboş şimdiii giderken hiç düşünmedin miii" sözlerini mırıldanarak izel-çelik-ercan'a dönüşme riski taşıyorduk. olmadı çok şükür.

    gecenin en keyifli kısmıysa bence karakedi'nin kendi performansında icra ettiği were not gonna take it'ti. (bu şarkıda hep benzer etkileşimler yaşanıyor sanırım: (bkz: #3559179) )

    velhasıl; güzeldi,hoştu,eğlendik doya doya.

    ha bu arada, grup elemanlarına verdiğimiz entry sözünün de, görüldüğü üzere sarhoşlukla unutulmadığını na hemen sabahtan yerine getirildiğini belirterek bir sonraki düette görüşmek üzere diyor, bugüne kadar ön grubumuz olarak sahne alanların içinde en iyisi olduğunuzu belirtiyorum.evet.
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap