2 entry daha
  • http://comertoglu.blogspot.com/'dan alintidir:

    uzun zamandir beklenen inside man, en sonunda vizyona girdi. kadro zenginligi ile dikkati ceken spike lee filmi daha beyaz perdeye gelmeden bayagi bir ilgi cekmeyi basarmisti.

    clive owen ve denzel washington'un basrolunu paylastigi inside man, jodie foster'in de mukemmel oyunculugu sayesinde daha ilk karesinden ilgi cekmeyi basariyor. william dafoe ise yasli nypd sefi olarak bu uclunun golgesinde kalsa da, ekranda gozuktugu kisa donem icinde basarili bir oyunculuk sergilemis.

    film, karakter cozumlemelerinden cok olay kurgusunun ve hikayenin on plana cikmasi nedeniyle, filmin konusundan bahsederken, gergin ve kaliteli bir soygun filmi demek yeterli olacaktir. ozellikle al pacino'lu dog day afternoon'a gondermelerle dolu film, turunun degisik ve guzel orneklerinden biri. alisagelmis spike lee filmlerinden "normal"ligi ile ayrilan inside man, yine de lee'nin keskin mizahindan parcalar gostermekten de geri kalmiyor.

    turkiye'de vizyona ne zaman girecegini bilmesem de, geldigi zaman kacirilmamasi gereken, sadece turunun degil, bir cok sinema seveninin kesinlikle gormesi gereken bir film.
256 entry daha
hesabın var mı? giriş yap