9 entry daha
  • istanbul'a yakla$ık 260km uzaklıkta kırklareline bağlı doğa harikası belde. tem otoyolu lüleburgaz çıkı$ından sonra hemen sağa sapan yoldan pınarhisar ve demirköy üzerinden gidilir.yol gayet güzeldir hele ki yıldız dağlarına tırmanırken enfes orman güzelliği içerisinden geçersiniz.mart ayında olsak da 40-50cm kar vardır dağları geçerken, ama yollar açıktır.

    kı$ mevsiminde gittiğimden dolayı belde merkezi ve çevresi bombo$tu.istenilen her yerde piknik yapılabileceğini öğrendik fakat ormanlar çamur ve ıslak zeminden dolayı kış mevsiminde piknik için elveri$li değil .ayrıca bu mevsim nedeniyle midir bilinmez ,orman çevresindeki piknik masalarının hepsi kaldırılmı$.

    sahil tarafı ise piknik için gayet elveri$li ,istediğiniz gibi çadır da kurarsınız ,mangal da yaparsınız yalnız sıkı giyinmek lazım.belde merkezinin liman tarafındaki sahil hem çok sakin hem de piknik için elveri$li.yağmur yağmadığı sürece her $ekilde barınabilinir. iğneada ayrıca av meraklıları için de zenginlik barındıran doğal ya$ama sahip. *

    bir de nükleer santral kurulum a$aması var ki beter bir konu ,fakat beldede fazla insan göremediğimiz için konu$ma fırsatı bulup dertlerini dinleyemedik.
219 entry daha
hesabın var mı? giriş yap