• i$ bu entry yazıldıgı tarih itibariyle galatasaray'ın kadıköy'de aldıgı son fenerbahce galibiyetidir.
    mac cok yogun yagmur altında oynanmı$ galatasaray'ın efsane olan ve o dönem ligde en yakın rakibine 8 puan fark yapıp avrupa'da fırtınalar estiren kadrosu preko, mosheou gibi isimlerle tarafarlarını cıldırtan fenerbahce'yi zor da olsa 2-1 yenmi$tir.

    macın ilk golü 21. dakikada hasan $a$ ikinciside gene galatasaray adına rakip taraftarların brezilya tinercisi dedikleri marcio'dan gelmi$tir. macta fark bekleyenler macın ikinci yarısında moldovan'ın attıgı golle yusuf yusuf etmi$ ve 2-1'e tamah etmi$lerdir.
    bu mac sonrası zeman daha cok kafa yaptıgı icin birinci sigarasına ba$lamı$, hakan $ükür gene gol atamadıgı icin sakal bırakmaya devam etmi$ ve faruk yigit'e benzemi$tir.

    yigit johnson bir pozisyonda hasan $a$'a sinirlenmi$ fenerbahce tribünleri ''ısır ısır'' diye bagırmı$lardır. hasan tırstıgından sakatlık bahanesiyle oyundan cıkmı$tır. mac sonrası galatasaray taraftarları fenerbahce tribünleri bo$altıldıktan sonra staddan cıkarılmı$ ve bu sürec icerisinde ısınmak icin oturmak üzre satılan beyaz kartonları yakıp sakatlık cıkarmı$lardır.
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap