• bir çocuğun kum havuzunda geçen, bulmaca çözmeye yönelik süper ötesi alman yapımı pc oyunu. bu kadar underrated bir şey görmedim. sayfa sayfa entry okumayı beklerken başlığı bile açılmamış. anlatmaya neresinden başlayacağımı bilemiyorum. bu oyunu valve yapsaydı şu an tüm oyun dünyasında konuşuluyor olurdu. portal 1 ve 2'yi yardımsız bitirmiş biri olarak beni çok ciddi anlamda zorladığını söyleyebilirim. gerçi oyun yeni sayılır biraz da ona bağlıyorum, yakında patlar. neyse. oyunu bitirmem toplamda 30 saatlik bir oynanış süresi gerektirdi ki hala keşfedemediğim yerleri keşfetmek için oynuyorum. oyunun hemen hemen her şeyini de david münnich diye bir dahi yapmış. hem bulmaca çözme, hem fps shooter bir arada. oynarken bir yandan da ırkçılık ve din göndermeleri komik şekilde işlenmiş. hatta oyundaki isa'nın yüzü, ispanyadaki freski bozan yaşlı kadının resminden alınmış
    mesela oyunun bir yerinde kilitli bir kapı var. önünde de açık bir laptop. ekranında da http://notpron.com/ açık. bu siteye girdiğinizde ayrı bir bulmaca sizi bekliyor ki çözmesi gerçekten zor. baştan sona uğraşılmış ve takdire şayan bir oyun.
    neyse efendim oynayacak bir şey bulamıyorsanız ve pc oyunlarının eskisi kadar zevk vermemesinden muzdaripseniz alın size oyun.
    https://store.steampowered.com/…p/813630/supraland/ demosunu deneyip satın alabilirsiniz türkçe desteği de var.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap