5 entry daha
  • yaz aylarında yoğun geçecek nba transfer gündemi öncesinde, lakers adına pek de parlak şeyler yapmayan basketbol adamı.
    önce magic johnson abi, sırtından bıçaklanmak şeklinde bir açıklama yaptı.
    sonrasında pelinka'ya patolojik yalancı benzetmesi yapıldı.

    pelinka, aslan değil, kendi hikayesini avcılara yazdırmak zorunda da değil; ama bu aralar hakkında çok güzel şeyler söylenmiyor. görüntü itibarı ile buram buram samimiyetsizlik kokuyor olması da kendisi için iyi değil.

    bir de şöyle birşeye denk geldim yakın zamanda, burada da kendisi hakkında fikir verebileceği için eklemeyi uygun gördüm.

    lakers, meşhur insanlar çağırıp seminerler veriyor çalışanları için. bunlardan birine de meşhur dwyane johnson abimiz de geliyor. mekan los angeles, konuk aktör. pelinka başlıyor döktürmeye. işte bizim kobe var, çok yakın çalıştık, şu kadar sene menajerliğini yaptım. bir dönem, new york'tayız, knicks ile oynayacaklar. o sırada, batman: the dark knight'ı izlemiş. joker rolündeki heath ledger'ı çok beğenmiş, o role nasıl girmişse, bizim kobe'yi büyülemiş. gelip bana dedi ki, ledger'la bir yemek yemeği ve onunla sohbet etmeyi isterim.
    pelinka abi diyor ki, tabi hemen ayarladım, güzel bir yemek yediler. kobe, ledger'a sordu, nasıl bu rolle bu kadar özdeşleştin diye. heath anlattı, kobe de çok etkilendi. kendini bir güzel motive etti, hatta orada duyduğu bazı şeyleri, knicks maçında basketbola uyarlayıp, uyguladı bile.

    neyse efendim, sözün özü şuymuş. ledger, film gösterime girmeden birkaç ay (sanırım 6) önce hayatını kaybetmiş. ki filmin gösterimi de bu bahsi geçen knicks maçından sonrasında denk düşüyormuş. ben artık başka bir şey eklemeyeyim, herkes pelinka hakkında ne düşünmek isterse, onu düşünsün.

    sözün özü: lakers, tam bir kaynayan kazan. bu yaz ne yapar, eder bilmem; ama bu kadar ego ve samimiyetsizlik onların pek de lehine olmayacak gibi.

    edit: düzeltme için hatırlatma yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum; bahsi geçen knicks maçı, filmin gösteriminden önce ama ledger hayattayken oynanmış.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap