5 entry daha
  • 2. sezonda olanlar beni hayal kırıklığına uğratmış olan dizidir. her kötü adalet sistemi çerçevesinde birilerinin yanına kaldığının gerçeğini gösterdiği bir dizidir kendisi.
    tecavüz edebilirsin, adam öldürebilirsin nüfuslu bir aileden geliyorsan. bunlarda hiç bir sorun yoktur özgürsündür. mağdur olup konuşursan anlatırsan enteresan bir şekilde ayıplanan kınanan ve suçlanan sen olursun.
    kadın tecavüze uğrar gitmeseymiş, yapmasaymış, bağırsaymış, şikayetçi olsaymış, neden korkmuş denir. hiç tecavüz edenin suçu yokmuşta tüm suç mağdurunmuş gibi. adam öldürülür kim bilir ne suçu vardır kesin bir şey olmuştur da öldürülmüştür denir. tek dileğim bu şekilde mağdur canlıları suçlu görenlerin cehennemi mağdurların elinden olsun mesela duygularıyla oynansın, mesela terk edilsinler, mesela intihara sürüklesin toplum onları, hayatlarının sınırlarını ihlal edip onları paramparça edip dağıtalım hep birlikte, hiç bir şeye inançları kalmasın. mutluluk onları bulmasın. en sevdikleri anneleri kardeşlerinden ve evlatlarında mağduriyeti yaşasınlar mesela çocukları tecavüze uğradığında onlara söyleyemeyecek kadar korksun, evlatları öldürüldüğünde üstü kapatılsın faili meçhul olsun, annelerine tecavüz edilsin kardeşleri eşlerinden dayak yesin ve ölümlerden dönsünler ama ölmesinler dünyada var olan tüm işkenceleri yaşamadan tüm ağrıları acıları çekmeden ölmesinler.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap