2 entry daha
  • my sassy girl'u cok sevmis ve devami diye izlemistim. ancak anakronik bir muamma oldu bu film benim icin. bir devam filminde, ilk filmin sonrası değil, oncesi anlatiliyor!

    yine de bu filmde, 1. filmdeki kızın hırçınlığının kendi doğasında yattığına emin oluyor, bu durumun çokça, kızın işinden beslendiğine kanaat getiriyor, hırçınlığın bir doğa olayı olduğunu kabul ediyoruz.

    bu filmde de, birbirini sevseler de kız ve erkeğin öpüşmeyi bırak, el ele tutuşmayı dahi ilişkinin ileri bir aşaması olark gördüklerini ve bunun film kahramanı kzıın hırçınlığından mı, yoksa kore sinemasının (ya da kore kültürünün) muhafazakarlığından mı kaynaklandığını merak ediyoruz. hatta öyle ki, film içinde zaman akıp geçiyor ve siz bunların seviştiklerini ama yönetmen tarafından gösterilmediğini düşünüyorsunuz, ancak öyle bir sahne geliyor ki, erkeğin kızı ilk kez öpmyee çalışmasıyla, komedi unsuru giriyor filme. tam erkeğin süründürülmesi gerektiğine ianna türk kızı gibi, diyorsunzu allahın korelisi için!

    filmin yaklaşık 20 dakika gereksiz uzatılmış olduğuna inanıyorum. film bitse bitiyor, ama yönetmen bitirmemekte ısrar ediyor. kızın bunalımını göstermek adına tekrar edilen sahneler, insanı yoruyor ve sıkıyor. ilk yarısıyla eğlendiren, ikinci yarısıyla sıkan, my sassy girl'ü aratan, geçmişi anlatan bir devam filmi.

    sevdim mi? e sevdim tabi. sen tüm erkeklerin ağzına sıçan ve kendisine hayran bıraktıran bi hatun görsen sevmez misin, gurur duymaz mısın a türk kadını!
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap