7 entry daha
  • bana kalırsa country ile uzaktan yakından alakası olmayan şarkı. çünkü aslında ambient/industrial türünde diyebileceğimiz, benim pek bir sevdiğim ve zamanında az dinlemediğim yılların enstrümental nine inch nails albümü, ghosts i-iv'den bir parçanın gitar riff'i üzerine kurgulanmış bir şarkı ve orijinalinde hiç de country havası yok. hatta ben bunu bu zamana kadar uzak doğu-asya esintili olarak dinlemiştim hala da öyle geliyor. çalan şey gitar değil bir çeşit telli uzak doğu çalgısı bile olabilir. tabi trent reznor baba bunu country'den ilham alarak yazmış mıdır bilemiyorum, ne de olsa amerikalı adam ama dediğim gibi kulağa hiç öyle gelmiyor onunkinde.

    bu çocuğunkinde ise evet country gibi geliyor o kısım kulağa ancak bence baştaki "atımı sürecem buralardan" ifadeleri ve elemanın şarkıyı country olarak pazarlaması ile alakalı bir durum. yoksa ne şarkının devamındaki parodimsi sözlerinde ne de müziğinde doğru dürüst country öğeleri var. bildiğin rap veya trap midir artık nedir. bu sebeple country listelerinden kaldırılması filan yerinde olmuş. kovboy şapkası takıp, red dead redemption'dan sahnelerle klip yapınca country şarkısı yapmış olmuyorsunuz. he country rap midir bilemiyorum hiç dinlemedim onu ama bence bu o da değildir. eğlenceli bir şarkı yapmış işte eleman.

    peki neden bu kadar tantana oldu? mevzu ırkçılığa varınca tipik gelişmiş ülke insanı overanalyizing'ine kurban gitmiş diye düşünüyorum, trump zaten bozdu oradaki herkesin ayarlarını birkaç senede iyice.
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap