9 entry daha
  • amerikali 2 zenci beyinsiz ergenin, sadece sabah aksam basket oynayip, baska da hicbir boku zklerine takmadan, nasil pro basketbolcu olmaya kasmalarini anlatan belgesel. okulmus,dersmis, bunlari gec, hayatlarina varoluslarina dair bir merak dahi yok ki elemanlarda. yere goge sigdirilamamis yorum ve puanlarina kanip izledigim, omrumde seyrettigim en boktan belgesellerden biri.

    bak, hic uzun uzun, belgeselin yapimiymis, harcanan emekmis, o kadar belgesel icin gencleri takip etmislermis vs ye girmiyorum. zaten 3 saatlik kurguyla, anasini operek anlatmis onu belgesel. 3 saat lan. allaan ayilari ya. 3 saat nedir lan? neyse.

    arkadasim, sen nba oyuncusu olmak istiyorsun. yarrak kurek ailelerde, bin turlu maddi sorunla buyuyorsun. eh dogal olarak, bu ortam ve ailede sen de baya yarrak kurek bir insan olup cikiyorsun. hadi anan baban davarin onde gideni o belli. sanki amk fakir olan bunlar degillermis gibi, ucer beser cocuklari dizmisler. eyv. ama ulan, hic mi biriniz, merak edip bi kitap okumaz, kafa yormaz, ben de zkisip cocuk yapmiyim hemen demez. anasini satiyim, eleman lise 2 ye gidiyor, elinde cocugu filan, hee bunu da alicia ile yaptik diye siritiyor amkduum mali. yani evladim bunlarin mazereti senin fakirligin, aile ortamin degil ki, basbaya gerizekalisin sen amk iste.

    sonra hoop dreams. he amk hoop dreams. yapraamin antenleri ya.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap