8 entry daha
  • netflix’in yapımını üstlendiği yeni mötley crüe filmi. fragmanı kaç kere izledim bilmiyorum. fragman bile o kadar heyecanlandırdı ki filmini düşünemiyorum. bohemian rhapsody beni kesmediği için gerçek bi grup öyküsü ve sex,drugs and rock n’ roll filmi göreceğiz. neyse ki 22 mart’ta netflix’te. dün iptal ettiğim hesabımı o zaman yeniden aktive edeceğim skskdld

    yalnız grup elemanlarına seçtikleri isimler çok iyi. nikki sixx’i douglas booth bebeği sırtlamış ve harbiden de benzemiş helal olsun. tommy lee hazretleriniyse machine gun kelly üstlenmiş. başta “bu ne amk” dedim ama fragmanda görünce dedim bu olmuş sksldld vince neil’i oynayan arkadaşa bakmadım çıkaramadım da ama o da benzemiş bayağı ama en çok şaşırdığım mick mars’ı iwan rheon’un nam-ı diğer ramsay bolton olduğunu görünce ağzım açık kaldı sksldşdş efsane bi film geliyor.

    gerçi netflix’te yayınlandığı için gişeden bi beklenti yok benim dışımda çok da kimse sallamadı ama çok sevdiğim bi grup olduğu için inanılmaz heyecanlıyım. bu grubun o kadar çok vakası var ki “most notorious band” derken abartmıyorlar yani.

    yalnız guns’la zamanında bayağı takıldıkları için onların cameosu olacak mı bilmiyorum. fragmanda nikki’nin overdose sahnesi vardı ki o da slash’in otel odasında gerçekleşmişti bilemedim o yüzden.

    neyse daha 1 ay var ama onun için bile nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum. izleyince tekrar entry girilecek buraya.
71 entry daha
hesabın var mı? giriş yap