4 entry daha
  • bay dave stewart'in daim hayranligini kazanmi$ lady annie lennox, dunyaya bah$edilmi$ nadide guzelliklerden biridir. eurythmics'i dave stewart dumeninde bir solo project olmaktan oteye ta$iyan, ona kan ve can veren en onemli etkendir. zamaninda kiliktan kiliga burunen lady lennox, misal bir sweet dreams'in klibinde turuncu sacli ve takim elbiseli hali ile "di$i boy george, punk lezbiyen gibi damgalari yemi$se de, aslen o her zaman lady lennox olarak kalmi$tir. cunku arada bir whos that girl, it's alright baby's coming back'de mavi fonda duru guzelligi, there must be an angel ile de kivir kivir sari saclari ile meleksi ifadesini gostermi$tir biz sadik kullarina. aslen sac rengi kestanedir, ama her defasinda farkli boyar idi bir zamanlar.

    eurythmics muzik yapmaya bir sure ara verdiginde, lady lennox i$te o zaman bir kugu gibi dave stewart'in marjinal kisvesinden siyrilmi$, kendini bulmu$tur. gelen diva albumundeki sesi, bahsedildigi uzere why klibi ve uzun saclari, makyaji ile guzeller guzelidir. walking on broken glass'de vucuduna sardigi robe olasi gelir insanin. sonra gelen love song for a vampire ve onun klibinde bembeyaz surati, elleri ve tirnaklari ile vampirine aglayan kadin olarak bizi dizlerimizin uzerine getirmi$tir lady lennox. medusa albumunde no more i love yous demi$, bizi yurekten vurmu$, a whiter shade of pale ile bizi alip goturmu$, neil diamond amcanin dont let it bring you down'u ile bizi hafif adimlar atmaya ve aciyla gulumsemeye itmi$tir. bu $arkinin american beauty filminde kevin spacey'in beyni duvarda virgul cizdigi zaman caldigini hatirlatmak gerekir.

    lady lennox, konserlerinde de izlenilmesi keyif veren bir insandir, eurythmics konserlerinde cilgin ve yirtici annie olarak kar$imiza cikan our lady grace, kendi solo konserlerinde ise gercek yuzu olan your ladyship sifatini hak eder.

    lady lennox, $arkilarinda enfes ozelliklerini gozonune sunar. love is a stranger'da maceraperest bir genc kiz, who's that girl ile olanca naifligi ile erkek arkada$ini sorgulayan bir sevgili, rihgt by your side ile iyi bir dost, here comes the rain again ile yagmurlu gunlerde gordugunuz ama konu$amadiginiz sicacik varlik, there must be an angel ile gercek bir melek (gercekten melekler gibi soyler lady lennox), sisters ile tam bir feminist bitch*, it's alright ile de ozleyen ve ozlenen sevgilidir. one of the most gorgeous entities that graced our planet, all kneel before your presence, our lady grace lennox.
56 entry daha
hesabın var mı? giriş yap