6 entry daha
  • sanki "pkkci bu!" dermis gibi babamin "kesin fkkcidir bu!" dedigi insanlar vardir. almanya'nin, avusturya'nin koyunden tasrasindan kopup gelmis, genellikle garip tipli insanlara yakistirdigi bir sifattir. ama haksiz da degildir hem.

    arada sirada internet'de boyle fkk kamplarinda cekilmis "biz ciplagiz ve cok egleniyoruz, ustumuze resimler yapiyoruz, beraber top oynuyoruz, oley!" tarzi resimlere denk geldigimde (evet lan porno karistirirken karsima cikiyor var mi diyecegin?) hep babamin bu tiplemesi gozumun onune gelir.

    duz, firca gibi ve kisa saclari olan kalin gozluklu, cirkin suratli (ama yigidi oldur hakkini yeme diyeyim, guzel vucutlu oluyorlar nedense) kizlar ve erkeklerden olusan, bahsini ettigim resimlerin ana karakterleri, bu tiplemeye nasil uyuyor, anlatamam.

    ah, bir de bir keresinde salzkammergut'a gittigimizde botla bir golun ustunde gezinirken yanlislikla bir fkk kampinin sahiline cok yaklasmis idik, hatirlarim. sahilde ufak bir ates yakmis, etrafinda donen bir suru ciplak insani gorunce (cocuklar filan da var hani), golun ortasinda ufak bir sandaldan bozma botun ustunde (ama taka degil, daha turistik) bizim gotumuz donarken, ki konu fkk olunca got gibi uzuvlarimiz icin rahatlikla got diyebilirim kusuruma bakmayin*, o herifler nasil ciplak ciplak dans ediyorlardi, bir turlu anlayamamistim.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap