24 entry daha
  • akşam gazetesi haberden şöyle bahsetmiş;

    --- spoiler ---

    yapılan gezi esnasında genç bir kadın ayasofta müzesi'nin içinde kutsal değerlere saygısızlık yaparak bale dansı figürleri sergiledi. ziyaretçiler, provokatörün bu saygısız hareketlerinin görüntülerini sosyal medya hesaplarında paylaştılar.

    rezil görüntülerin sosyal medyada yayılması sonucu halk provokasyona tepki gösterdi. ayasofya'nın kutsal değerlerine hakaret niteliğindeki bu geziyi düzenleyen alaton'dan henüz bir açıklama gelmedi

    --- spoiler ---

    haberde ayrıca video da var. bir grup iş kadını ayasofyaya geziye gidiyor. akşam saati. sadece onlar var. onlardan başka ziyaretçi yok. kadınlardan biri de kendi yeteneğiyle ayasofya'nın mimari güzelliğini birleştirerek bir fotoğraf çektiriyor. ne tütü eteği ne çorabı var! günlük kıyafetiyle alelacele bir fotograf çektiriyor. orada bir dans gösterisi vs. yok. bunun neresi provokasyon bunun neresi rezil görüntü anlamıyorum. kaldı ki orada herhangi biri de bu tarz bir fotoğraf çektirebilir. şuan müze olarak kullanılan bir yer.

    gerçekten anlayamıyorum. ülkece yobazlaşıyoruz. sanata, bilime, farklı düşüncelere en ufak bir saygımız yok. ülkece cinnet geciriyoruz. oysa ki bir insanı sevmek, sanattan zevk almak, farklı düşüncelerle tanışmak, akıl yormak hepimizi tedavi edecek.
267 entry daha
hesabın var mı? giriş yap