6 entry daha
  • türkçeye çatı katı olarak çevrilmiş, ben stiller ile drew barrymore 'un başrollerini paylaştığı kanımca 2 buçuk. sınıf bir komedi filmi.

    kimi amerikan komedi filmlerinde; [annemi trenden nasıl atabilirim, dikkat annem çıkabilir, hede..] gördüğümüz yaşlı kadın 'ın abukluklarını konu edinmiş bir film sadece. dikkatimi çeken noktalar:

    * bir çift düşünün ki; yeni bir eve taşınmışlar [ev denemez aslında, tam bir malikhane..] eşyalarla donatmışlar, bir ara şu laf geçti; damat dedi ki; "..eğer bu kitabım basılmazsa eşyaların borcunu nasıl ödeyeceğiz?" daha sonra neler neler yaptılar,hastaneye düştüler, kiralık katil bile tuttular, sürekli para harcadılar, ve damadın yazdığı kitap da basılmadı, bunlar olup biterken, yani para sorunu sözde kalmış..

    * hatun kişi işten kovuluyor, bu büyük bir olay ama konuya etkisi yok, aslında olmalı.. çünkü çiftin başına gelenlerden bahsediyoruz.

    * filmin ortalarından itibaren,sonunu tahmin edebilirsiniz.

    * danny devito filmin yönetmeni ve filme kendi oynadığı filmlerdeki havasını eklemiş durumda, öyle bir gece izlersiniz, eğlenirsiniz, yarın unutursunuz böyle bir film.

    * mtv radio, film için "hysterical!" demiş. evet demiş..
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap