5 entry daha
  • bkz , `freddy` degil freddie , queen`den ayrilmamisti ki. bohemian rhapsody sicmik filminin verdigi bilgilere dayanarak yazmayin lutfen. freddie hic bir zaman queen`den ayrilmadi , kimin garezi varsa artik filmde oyle gosterdi ama gercek bu degil. kaldi ki filmde bu les yalana imza atan yapimci brian may ve roger taylor , freddie`den cok daha once solo isler yapmislardi ama tabii ki freddie`yi sectiler kotu gostermek icin filmde , ha bi de yalvartmislar beni geri alin diye reziller live aid oncesi.
    oysa gercek su ki bob geldof freddieyi ikna etmek icin kirk takla atmis. seyrettigimiz tam tersi! rezalet..neyse anca bu les filmde ve ruyalarinda gorurler nasilsa hala freddie`ye muhtaclar her bir seylerine devam etmek icin. olacaklar da.
    ayrica mr.bad.guy sadece elektronik parcalardan olusan bir album degildir. adam burada tam bir orkestrayi ise alip , calistirdi.cok degisik janrlar , ve gelecekte de daha cok derine inecegi janrlarin baslangici vardir. rock, pop, reggae, opera rock da mevcut.gayet renkli ve sonradan degeri daha iyi anlasilan, ister odul ister satis olsun , zamanla daha degerli kilinan albumdur. freddie sanatinda hep cok ileri goruslu oldugu icin bu gayet normal bir sey. gayet leziz ve hala underrated ama cok kesfedilesi bir albumdur.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap