4 entry daha
  • kuzenine yan gözle bakan, kuzeniyle evlenen hatta tecavüz eden , komşusunun tarlasına hayvan sokan, gizliden faize para yatıran, kimse fark etmeyeceği zaman her türlü pisliği mübah gören, zoofilinin cenneti olan irfandır...

    evet evet, ömründe hayvan sikmemiş, kuzenine yan gözle bakmayı aklından bile geçirmemiş, edebiyle ve yaşadığı çağ ile uyum içinde yaşayan, keyfiyle yiyip içip sevişip kimseye teşne olmayan, tecavüz haberlerine konu olmayan balkan türkleri bozdu bu irfanı evet..

    irfanını siktiklerim.

    yıllar sonra edit: bu konuda eşimle yaptığımız sohbetler sonucu fark ettiğimiz bir realite var. bir kaç balkan toplumu hariç bütün ırklarda bu durum normal ve yadırganmıyor. burada yadırgayanların soy ağacını çıkartsak onlarda dahi görebileceğimiz bir gerçeklik. türk toplumunda bunu red hali tamamen balkan etkisi (mustafa kemal ile gelen medenileşme hareketi, yıllar içinde ana yurda göç eden balkan türkleri vs...) balkan etkisi olmasa bu millet hatta bu entryi favlayanlar bile hala bunu olağan karşılıyor olacaklardı.
304 entry daha
hesabın var mı? giriş yap