1 entry daha
  • die-hard dream theater fanı olarak şunu söyleyebilirim, dt'nin şu ana kadar çıkardığı single çalışmaları içerisinde en leş olanı diyebilirim.

    şarkı resmen çorba. türkiye saati ile tam 12'de spotify ortamına düştüğünden beri dinliyorum. hiçbir yere sığdıramadım. evet önceki albümlerine göre daha güzel gitar ve davul yönüyle, en azından post prodüksiyon yönüyle. geri kalan her şey berbat. vokaller mikste inanılmaz gömülmüş, sanki derinden geliyor ve üzerinde çok oynanmış. bu kadar yapay vokaller olamaz. bass kesinlikle duyulamıyor yine, gereksiz caf cuf klavyeler, sanki power metal grubu.

    şu an bunları hem şok ile hem de hüsran olma durumu ile yazıyorum lakin fikirlerimin çok değişeceğini sanmıyorum. constant motion en leş dt single olarak en üst sıradaydı, tahtını bu şarkıya kaptırdı. şu an constant motion şarkısının kıymetini anlıyorum.

    o kadar formülize etmiş ki dt artık bu durumu.

    slow intro/sert gitar geçişleri / içli vokaller / kurgusu zayıf gitar/klavye solosu eşliğinde heba edilecek 3-4 dakika / tekrarlı nakarat ile sonlandırma.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap