aynı isimde "bohemian rhapsody" başlığı da var
1074 entry daha
  • izlemek için bugünü, yani 1 aralık dünya aids gününü beklediğim film.

    henüz gitmedim, öğleden sonra gideceğim ama öncesinde filmden yola çıkarak güncel bir mesaj vermek istedim.

    bugün dünyadaki ilaca ulaşabilen hemen hemen her ülkede aids’ten ölümler ortaya çıkmıyorsa virüsü kontrol alına alınan kişiler yaşam kalitelerinde hiçbir değişme olmadan normal hayatlarına herkes kadar devam edebiliyorlarsa maalesef freddie’nin ölümü sayesindedir. büyük farkındalık o zaman oluşmuştur çünkü.

    hiv öldürmez, önyargılar öldürür. test yaptırmaktan çekinmeyin. yaptırın, negatifseniz korunmaya devam edin, pozitifseniz tedavi olarak korunmaya ve hayata gülerek yaşamaya devam edin.

    o hiç izlemediğim ama anlatılanlardan öğrendiğim kadarıyla incir reçeli filmindeki sahnelerin olduğunu/olacağını düşünmeyin bile. nasıl bir cehâletle öyle sahneler çekilmiş anlamıyorum. insan hiç mi bakmaz “tıptaki son gelişmeler nedir” diye

    (bkz: hiv pozitif/#38107216)

    edit: filmi izledim. beklediğim kadar etkilenmedim. güzeldi. sadece çok yalnız olması beni üzdü. birçok şey yazılmış zaten çok ekleme yapmak istemiyorum. durumunu ilk kez arkadaşlarına açıklaması ve grubu tekrar kurmak için bir araya gelmelerindeki diyaloglar beni etkiledi.
686 entry daha
hesabın var mı? giriş yap