7 entry daha
  • disney'in netflix ile olan anlaşması 2019 yılında bitiyor. yani bu ne demek bundan sonraki bütün disney filmleri vizyon sonrası artık disney+'da yayınlanacak, örnek vermek gerekirse en yakın iki film olan captain marvel ve star wars episode 9 vizyondan indikten sonra burada sunulacak ve tabii bu durum sadece yeni filmleri kapsamıyor bildiğim kadarıyla tüm disney filmlerini netflix platformundan kaldırıp kendi platformuna ekleyecek.

    işin dizi ayağına gelirsek;

    bu yeni platform için daha önce bir star wars dizisi olacağı söylenmişti, bununla yetinmeyip 2. diziyi de şirket ismi açıklarken açıkladı. rogue one'da tanıştığımız cassian andor'a solo dizi geliyor.

    diziler tabii bunlarla sınırlı değil, loki ve scarlett witch için solo diziler falcon ve winter soldier'ın ise birlikte yer alacağı bir dizi duyurdu marvel kısmı ve söylentilere göre mcu'dan birkaç karakterin daha solo dizileri bu platformda olacak.

    bunların ötesinde disney, pixar ve natgeo içerikleri de burada olacak ve tabii fox anlaşmasından gelecek olan birçok yapım.
4616 entry daha
hesabın var mı? giriş yap