4 entry daha
  • zaten hardcore fanlar ve bir takım eleştirmenler dışında genel kitle tarafından beğenilmeyen, ariana'nın kariyerinin en heyecansız ve en yüzeysel albümü olduğu düşünülen sweetener'ın peşinden, albümün gerçekten de kötü olduğunu kabullenip yeni bir albüm hazırlığına girip, sweetener'dan birkaç ay sonra yeni albüm yayınlamak gibi bir planı olan kadının, telafi anlamı taşıyan yeni albümü de bu şekilde şarkılarla dolu olacaksa sweetener gayet iyi bunun yanında, hiç yeni müziğe girişmesin diyebilirim.

    şarkı vasatın da altında seyreden, korkunç bi şarkı. mariah carey'nin albümüne zorla aldığı, kendisinin bile söylerken nefret ettiği orta seviye şarkılar vardır, bu da tam olarak onlardan biri. complainst çok güzel çiçeği kondurmuş ama ben de açık açık yazacağım. şu şarkı isminde taylor swift bir şarkı yapmış olsaydı, komitelerin alayından ve kendi kitlesi dışındaki herkesten 'sırf şarkının konsepti eski sevgililer' olduğu için korkunç bir linç yiyip, giyotine yatırılacaktı. ama kredisi sonsuz olan ariana yapınca, elbette sorun olmuyor.

    ariana'yı aşırı severim bu arada. hatta 2010'larda sektöre giren en iyi ve tek umut vaad eden isim bence. ama sweetener ile sıçıp, thank u next ile üzerine ağaç dikmeye devam ediyor. benim anlamadığım şey ise, sektörün en ağır toplarından biri olan scooter braun bu gidişata nasıl müdahale edemiyor. hepiniz mi şuuru yitirdiniz be kardeşim !?
46 entry daha
hesabın var mı? giriş yap