2 entry daha
  • ariana grande’nin yıl sonunda yayınlanması beklenen albümünden piyasaya sunulan ilk şarkı.

    konu olarak “geçmişimdeki tüm erkekler benim kendimi bulmam için araçtı sadece. önemli olan benim. sıradakini yollayın lütfen” temasını işlese de, şarkı melodi ve performans olarak vasattan öteye geçememiş.

    gerçi bunun bir önemi yok, zira ariana şarkıyı büyük övgüler toplamak ya da liste başarıları elde etmek için değil, eski sevgilisi pete davidson’a cevap vermek için yayınladı. normalde şarkılar cuma günleri yayınlanır. ariana ise şarkıyı cumartesi gecesi, davidson’ın bir parçası olduğu saturday night live’dan yarım saat önce saldı piyasaya. bunun sonucu olarak şarkı önümüzdeki hafta listelerde yedi günlük değil, altı günlük satış ve streaming’le yer alacak.

    alakasız not: sosyal medyada birçok kişi ariana’ya ne kadar cesur olduğunu söyleyip duruyor. tüm eski sevgililerinin ismini sıralaması övgüyle karşılanıyor. aynısını başka bir şarkıcı yapsaydı -biliyorsunuz siz onu- çoktan defteri dürülmüştü. ne fahişeliği kalmıştı ne kezbanlığı. ariana’nın ne yaparsa yapsın olumlu tepki alma gibi bir özelliği var. mesela geçen gün konser biletleri satışa çıktı ve 800 dolara (evet, 800 dolar) meet & greet içeren vip biletler olduğu görüldü. kimse de çıkıp “bu kız paralı m&g etkinliği yapıyor” demedi. ne şarkıcılar var ki fanlarıyla tamamen ücretsiz m&g yaptıkları halde linç edildiler. bu kızda “her zaman pozitif tepki alma” özelliği varken sırtı yere gelmez.
48 entry daha
hesabın var mı? giriş yap