3 entry daha
  • bol ajitasyonlu bir filmde şişko nurinin sezerciğe söylediği söz. akabinde de "babam nasıl olsa alıcak o eşeği...nıhahahah" gibilerinden birşeyler der ve sezercikten "hayıy hayıy veymem" tepkisi gelir. hemen ardından nuri, kalantor babasının eşek üzerinden yürütülen mezatta fiyat arttırmasıyla daha bir gaza gelir ve "benim babam alacak oh yaeeee" diye yavşakça güler.

    şimdi nuricim allahaşkına söyle bana bu tepkin oldu mu ya? biz seni ilk repliğinde delikanlı bellediydik. bir heyecan vermiştin yeni ergen bünyelerimize. ama sen de yalancı çıktın sen de vefasız çıktın. halbuse sana yakışan hareket karşında mıy mıy konuşan, şirin görünmeye çalışan sahte gariban aslen ultra zengin sezerciğin ağzını burnunu patlatmak olacaktı. "ama abi ben çocuğum ne yapabilirim" deme sezercik denen rahatsız velet akranı götüboklugiller familyasından bir kıza nasıl yazıyor biliyor musun. bu şizofren ikili kendilerini karı koca bile zannediyorlar oğlum uyan.

    son olarak diyeceğim şudur ki "a be nuri orda sezercik denyosuna iki tane patlatsan türk sinema tarihinde kült olmuştun. en azından gönüllerin şampiyonuydun".
56 entry daha
hesabın var mı? giriş yap