5 entry daha
  • normalde berlin'de en sevdiğimiz kulüp olmasına rağmen, bu hafta sonu ziyaretçilerine yılbaşı simülasyonu yaşatarak şoka sokmuş bulunan mekan. pazar sabahı 6-7 gibi bir ara ana sahneye giden koridorda ufak çaplı bir izdiham oldu. yoğunluktan bir kaç dakika insanlar sıkışıp kaldı, ne alana girmeye çalışanlar, ne de çıkmaya çalışanlar kıpırdayamadı resmen. hayatım boyunca yaşadığım en saçma anlardan biriydi resmen ahahah.

    en büyük süper gücü, her türlü kalabalık ortamda kişisel alan oluşturup rahat rahat dansedebilecek kenar köşeleri bulmak olan ben bile başarısız oldum.

    ayrıca içerideki insan profili de, normalde bir sven ve saz arkadaşları olmasalar da, iyi iş çıkaran suratsız abla ekibinin bu sefer kimseyi geri çevirmediği izlenimi yarattı. bayram hediyesi olarak düşündüler herhalde. aslında ablanın gerçek kürk giymesinden anlamamız gerekirdi ortamda bir bokluk olduğunu.

    neyse almanların kendinden geçtiği cadılar bayramı şebekliklerinin kater ayağı yarına kadar sürüyor. cumadan salıya yapmışlar programı. gitmek isteyen olursa diye belirteyim.
hesabın var mı? giriş yap