6 entry daha
  • su siralar 2018 world series'e ev sahipligi yapmakta olan boston red sox stadyumu. daha once de yazildigi gibi aktif beyzbol stadyumlari icinde en eski stadyumdur. genellikle cogu beyzbol stadyumu simetrik bir yapidadir, ancak fenwayin garip bir sekli vardir. sahanin sol tarafi tum mlb stadyumlari icinde en kisa dis sahaya sahiptir (310 ft). ancak bu tarafa dogru yapilan vuruslarda home run yapabilmek icin meshur green monster duvarini asmak gerekmektedir. sag elle vuran batterlarin favori stadlarindan biridir. vurucu home run yapamasa dahi duvardan seken toplar savunma oyuncularinin isini oldukca zorlastirir.

    bunun disinda stadyumun yapildigi yillarda insanlar ortalama 1.65 boyunda olmali ki koltuk araliklari bomboktur. simdiye kadar bir kez burda mac seyrettim, koltuklar sert tahta, aralar ufacik, yasadigim izdirabi anlatamam. inninglerde ara verilsin de ayaga kalksam diye bekledim mac boyunca. gorebildigim kadariyla sahaya yakin koltuklarda araliklar biraz daha iyiydi, paraya kiyip buralarda oturmaya calisin derim. ya da paraya iyice kiyin, sezon ici kiytirik maclarda dahi birkac yuz dolara satilan green monster uzerindeki koltuklarda seyredin.

    mlb takimlari icindeki en kucuk stadyum degildir am siralamada sonlara dogrudur. stadyum sehirde kolay ulasilabilecek bir konumda oldugundan dolayi da haftaicleri oglen maclari disindaki neredeyse tum mac biletleri el yakar.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap