3 entry daha
  • fifa bu yıl radikal bir karar alarak önce ismini değiştirdi.çıktığı yılın tam ismini alan fifa oyunları bu yıl bir kısıtlama ile sadece son iki rakamı aldı yeni ismi fifa 06 oldu.
    ea kapak yıldızları olarak dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en önemli iki yıldızı ile anlaştı.rooneyve ronaldinho.
    bu yıl klasik takımımın kapsadığı yıllardaki o atmosferi yaşayacağız yani 60'lı yılların yıldızları ile 80'yılların yıldızları arasındaki maç siyah beyaz bir ekranda ve de eski formalar ve toplar ile oynanacak.bunun yanında maziye damgasının vurmuş yıldız oyuncuların biyografileri ve tarihten silinmeyen maçların videoları da mevcut olacak.
    fifa 06 cd'sinde orjinal fifa 94 oyunu da olacak.
    oyunda bu yılda nike giyen takımların formalarının bir köşesinde nike sembolü olmayacak. ama nike total 90 serisi topları kullanılacak.
    10 yıllık fifa spikeri emektar john motson yerini clive tyldesley adında yeni bir spikere bırakacak.
    bu yılki değişikliklerden bitanesi de kalkan manasına gelen ve oyunda top saklama olarak kendini gösteren özeellik.tek oyuncuyla kontra atağa çıktığınızda da kalabalık defanstan top saklamanızı ve yardım beklemenizi sağlıyor.
    kalecilerin yapay zekasında yenilikler var.çok yetenekli futbolcuların dışında kalecileri geçmek ve kandırmak çok zor olacak.kaleciler yağmurlu havalarda topu ıskalayabilecek.
    performans metre ve takım kimyası adı verilen iki tabir eklendi.buna göre takımımızın fiziksel durumu takım kimyası adı verilen bir gösterge ile ölçülecek.bu ikisi bir birine doğru orantı ile bağlı olacakmış.takım kimyası ve performans metresi düşük olan bir takım maç kazanması için çok çaba göstermesi gerekecek.
    (bkz: www.derggi.com)
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap