69 entry daha
  • bugün gittiğim mazda showroom’unda yeni kasa 2019 modeline rastladım. bayi araç sipariş verirkende yeni kasa geleceğini bilmiyormuş .

    aracı inceledim, hiç lafı uzatmayacağım bu aracın yakışıklılığın , tasarımı ve malzeme kalitesini gören birisi bırakın aracın atmosferik olmasını motorsuz bile alır . aynı bu kalitede bir alman otomobili almaya kalksan en az vereceğin rakam 400 bin . bu arabanın bu tarihteki fiyatı 312 bin tl . bayi indirim yapacağını söyledi . fiyat yüksek mi ? evet yüksek . peki düşer mi ? hayır . mazda 3’ün 170 milyar olduğu bi yerde bu aracın 300 milyar olması normal .

    2014 model mazda 3’ümü audi a4 ile değiştirmeyi düşünüyordum ama mazda’nın yeni tasarımı fikrimi değiştirdi . yeni kasa mazda 3’ü görmeden kesinlikle aracımı değiştirmeyeceğim .

    son bir ekleme ; evet arkadaşlar bu araçların atak bir yapısı yok ama uzun yola yada herhangi bir yere gittiğim zaman şanzıman ve motor arızası vermeyeceğini bilmenin rahatlığı var . şahsi tercihim sorun çıkarmasın, ağır hızlansın önemli değil . sonuç olarak dünyanın en az arıza veren aracı . teşekkürler .
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap