9 entry daha
  • ne olsam?
    ada vapuru, güneş, çam ağacı, pofuduk tüylü bir kedicik, gülen surat, taş zümrüt..ben, sen, o olsam biz, siz, onlar kalsam. ah nasıl unuttum çok sevdiğim o şarkı olsam o şarkıdaki her şey olsam. sen de, ben ne olursam olayım benimle oynasan.su olsam ateşolsam göklerdeki güneş olsam bile. eğer oynayacaksan hadi gel el ele tutuşup yokuş aşağı koşalım, ayaklarımızın çıkardığı pat patlara sesimizle eşlik edelim. hadi gel başımız arkada kollarımızı açıp dönelim. kuma batalım, batıp çıkalım. günebakan olalım gece alınsın geceye de bakalım, bakakalalım
    ne olsan?
    keşke var olsan, bir garip olsan,buzz olsan, yuh olsan. 'çok yaşa' olsan 'hep beraber' kalsak,adam olsan, uslu olsan, büyülü olsan,rüzgar olsan yangın büyütsen sonra yağmur olup büyüttüğünü öldürsen. çiçek olsan, iyileşsen iz bıraksan alınlarda. alakasız olsan.sürpriz olsan,benim kalsan.elyaf olsan yumuşacık, ısıtsan..
    ne olsak?
    ikimiz bir fidanın güller açan dalı olsak,çok olsak, çocuk olsak, uçurtma olsak, şeker olsak. hayır olsak evet kalsak. masal olsak, gökten düşen üç elmanın ikisi olsak, kocaaaman olsak, fasulye ağacından yukarıya tırmansak, 'ikigözüm' olsak 'eyvallah' kalsak. himen olsak şila olsak. kolay olsak, zor olsak. hayal olsak, 'günaydın' olsak.. damlasak göl olsak, yok olsak ;ama hep kalsak..
    ne olsun?
    e aşk olsun...

    ayca yalti.
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap