5 entry daha
  • ismiyle pek de alakası olmayan şekillerde kullanılan uçakların olduğu uçaklı film. pilot kişiler dikkatleri üzerlerine çekmede son derece başarılı. herşeyden önemlisi; efektlerle uğraştıkları kadar senaryoyla da uğraşsalarmış pek güzel olacakmış.

    --- spoiler ---
    sivilleri öldürmeyiz triplerinde her görev öncesi abort diye yırtınan üçlümüz, yapay zekanın aklına uyup verilen iki görevi de tamamladı(abi edi saldırdı önce.bütün suç onda vala). güzel. sen 3 teröristi öldürmek uğruna şehrin orta yerinde bi binayı sistemli bir şekilde patlat. sonra nükleer başlıkları patlatıp köy dolusu insanı radyasyonla sıva. rusya hava sahasına dalıp rus uçaklarını patlat eyvallah. korede gayet doğal görevlerini icra eden(ulan gökten zembille inmişsin kimsin nesin.kaçarsan kovalarlar haliyle) takip timini harla, o da tamam. e be güzel kardeşim ne duyarlı tripleri yapıyosunuz! önünüze gelenin amına koydunuz. bilyor dolarlık uçakları da tek tek ziyan ettiniz zaten.
    yapay zekalı uçağın yaratıcısıyla konuşurken "hissedebildiğini" ortaya koymasıysa bunca saçmalığa tuz biber oldu, gereksiz boktan bi klişe ve ayrıntı oldu(oldu gözlerim doldu). ayrıca; bir beyaz dişi, bir beyaz erkek, bir de zenci erkek. her zamanki gibi zenci öldü.
    yapay zekalı uçakta mp3 player ve binlerce şarkı standart olarak konulmuş ve aksiyon durumuna göre çalacağı şarkıyı kendi seçiyor. bak..
    --- spoiler ---
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap