3 entry daha
  • 117 dakikalık, 2018 yapımı film. 6 / 10.

    20,000,000 dolares bütçeli kanada-amerika ortak yapımı uyarlama film akıcı bir polisiye drama olarak nitelendirilebilir belki. komedi sosu da var fakat beklentileri düşük tutmak adına bu tür sınıflandırmaların hiçbirine tam olarak yaslanmamak yerinde olur.

    şahsen posterini (evet) ve konusunu beğenmediğim için linda cardellini, blake lively, anna kendrick gibi sevdiğim oyuncuları içermesine ve paul feig tarafından yönetilmesine rağmen sinemada görmenin iyi bir hamle olmadığını düşünmüştüm ve daha sonra izledikten sonra da bu tercihimi mantıklı buldum.

    genel biçim olarak özenli görünen yapımda (devamlılık hataları da içermiyor değil...) anna kendrick iyi iş çıkarmış başrolde. yetenek küpü değil ama kendisinin farklı bir havası var aslında. blake lively emily nelson karakterine gerçekten güzel hayat vermiş. hem kendi hem de ekip bu karaktere gerçekten özel eğilmişler bunu filmi izlerken hissediyorsunuz.

    uzamış süresine rağmen kafa yormadan izlenebilecek, akıcı sayılabilecek bir seyirlik tanımlamasını son olarak ekleyelim, bu kadar.
68 entry daha
hesabın var mı? giriş yap