107 entry daha
  • 9 ay boyunca bakmaya mecbur bırakıldığım köpek. bu ibneliği de kendisi yaptı. 11 yaşında kocaman bir erkek.

    sahibiyle kavga etmişliğim var sayesinde. adam götürüyor bu geri kaçıyor.

    adım atıyorum peşimde. kızı öpüyorum bu da kıza kerkinmeye başlıyor.

    hunharca kedi parçalayan hayvan iki üç uyarımdan sonra kedileri rahat bırakıyor. 11 sene kedilere atlayan hayvan beni yeni tanıdığı halde sözümü dinliyor.

    ilk başta sahipsiz sandığım için kendi evime götürmeye başladım. bu arada götürmek derken, kendisi ben motora bindiğim anda kocaman cüssesini motorun önüne yerleştiriyor. yemek verip kaçmayı denedim olmadı. yemeği bırakıp motora atladı.

    sahibi ortaya çıktıktan sonra bu sefer kendi evine bırakmaya başladım. amk sanki sevgilimi bırakır gibi köpek bırakıyorum eve.

    9 ayda çok şey yaşadım bu hayvanla. birlikte köpek çetesine bile saldırdık. biz motorla giderken her gece sıkıştırıyorlardı bizi. bi gece durdurdum motoru tam bunlar saldırırken, hadi oğlum dedim başladık çeteyi kovalamaya. benimki havlıyor ben de bağırarak küfür ediyorum. (bu arada çetenin başı orospu çocuğu bir golden. tam bir sinsi. meriç amk)

    özüme döndüm o kısa sürede. hep ilk çağlarda yaşamak istemişimdir zaten.

    2 aydır göremiyorum çok özledim. hayatımda ilk defa bi alman çoban köpeğiyle bu kadar yakın oldum. böyle bir güzellik olamaz. evet benimkinin sapıkça bi sevgisi vardı bana karşı ama bence bu köpek türünün hissi olarak insana kattıkları çok daha fazla diğer türlere göre.
81 entry daha
hesabın var mı? giriş yap